hij hem

hij hem
Nu in de winkel

zondag 8 juni 2008

Victorie: de cadeautafel

The day after met nog een hoofd vol indrukken. Al die mensen die speciaal gekomen zijn. Vrienden, familie, collega's, de twee Annies van de leeskring van mijn moeder, Rina Mulder (die ik via Hyves weer tegenkwam, van de lagere school) en Anneke Smit, vrienden van mijn ouders.
Ik geloof dat ik gisteren meer dan een uur aan het signeren geweest ben. Intussen ging buiten het leven verder. Mensen bezochten het kasteel, liepen met een glas wijn in de zon, praatten met elkaar en ik zat de hele tijd te schrijven. 'Is Harry met ie of y?' (Net als Tinie, Annie etc.) Maakte pas een fout na afloop bij de Chinees, toen ik in het exemplaar van Gerbrand schreef 'Victorie voor Victo...' Gelukkig lag er nog een doos maagdelijke Victories in de auto. Als iemand nog een Victor in de familie heeft, dan hoor ik het graag.
Intussen is er bij Corrie Boin (die de avond ervoor een tweede prijs had gewonnen in de provinciale schriefwedstried) een mooie fotoserie verschenen en staan er bij Jan Glas ook al een paar foto's op zijn site.

Vanochtend maar eerst alle cadeautjes uitgestald op de bank. Veel chocola en wijn. Ook allerhande bonnen, Heinose koek, bloemen, champagne met Victorieglazen, twee boekensteunen in de vormen van uiltjes en meer. En sommige mensen durfden het zelfs aan om een boek te kopen.

9 opmerkingen:

Nick ter Wal zei

Mooie boekensteunen, zeg.

Anoniem zei

Gefeliciteerd Coen.
Ik heb nog wel een Victor voor je. Victor Crebolder, je weet wel: van www.donkerland.nl

Anoniem zei

Gefeliciteerd Coen!

En met zoveel wijn en chocola rest nog een prettige afterparty...

Renée

Anoniem zei

Gefeliciteerd. Ben erg nieuwsgierig.

Hoe kom ik hier in het Westen (Haarlem/Bloemendaal) aan een gesigneerd exemplaar?

Lili

coen zei

@ de directeur: en die uiltjes kreeg ik dus van Lex Jansen.
@ Igor: nou kom het boek maar ophalen.
@ Renée: en daar komen de kilo's weer. (vanmiddag maar weer naar de sportschool).
@ Lili: ik weet dat juist de boekhandel in Bloemendaal mijn boek heeft ingekocht! Als je nou tegen Inge Happé zegt dat ze mij een keer moet uitnodigen voor een debutantenbal (samen met Derwent Christmas) dan kom ik mijn handtekening zetten.

Jan Paul zei

Gefeliciteerd met je boek, Coen!

coen zei

@ Jan Paul: Dank, en jij beterschap.

Anoniem zei

Van harte, Coen! Tot morgen.

Anoniem zei

M'n schone uitleen exemplaar wil ik wel ruilen met de Vict., plus een boodschap voor de leners? (Rug niet knikken, geehn veize vingers)
Je ziet maar
De weeklezer