Regenboogreeks

vrijdag 16 april 2021

Vijf muziekvideo's waar je blij van wordt

Lang geleden presenteerde Mies Bouwman het programma Een mens wil op de vrijdagavond wel eens even zitten en een beetje lachen want er is al genoeg ellende op de wereld, een programma dat geen lang leven beschoren was. Daarom nu muziekclips omdat een mens op de vrijdagavond weleens even wil zitten en een beetje genieten want er is al genoeg ellende op de wereld. 

Tegenwoordig heeft Greyson Chance een platencontract en een veel zwaardere stem, maar hij werd ontdekt als puber tijdens een schooloptreden met een cover van Lady Gaga's 'Paparazzi'.  
 Op heel veel Amerikaanse bruiloften zie je een deel van de gasten opeens uitbarsten in 'One day more' en daar zitten mooie opnames tussen, maar deze versie uit Denemarken (denk ik) in een kerk is ook aan te raden.
 
Loïc Nottet deed mee aan de Waalse editie van The Voice. Ik vind deze opname van een zanger die aan het oefenen is (let op de vingers, de houding, het einde als hij ontdekt dat hij gefilmd wordt) mooi en ontroerend.

 
Er wordt niet echt muziek gemaakt, maar wel afgespeeld. Acteur Yuval David krijgt tot zijn verbijstering een huwelijksaanzoek Zijn familie zit in het complot waarbij zijn oudere vriend opeens wordt gevraagd om mee te dansen met een groep die op het plein staat te dansen. David krijgt pas langzaam door wat er te gebeuren staat.  
Voordat de Lucky Chops over de wereld tourden traden ze op in metrostations in New York. Energie.

Geen opmerkingen: