hij hem

hij hem
Nu in de winkel

zaterdag 12 juni 2004

Laatste les

De laatste lesdag (in Leeuwarden) afgelopen woensdag gehad. Maandag nog 1 keer in Groningen in de eerste graad, maar dat is lekker dichtbij. Betekent ook dat iedereen nu nog aankomt met werkstukjes die absoluut nu nagekeken moeten worden, mondelingen die nu afgenomen moeten worden. Het wachten is op de eerste huilbui. Hoe later in het seizoen, hoe sneller de tranen vallen.
Ook laatste keer literatuurkring gehad met een bespreking van Onwetendheid van Milan Kundera. Mooi boek met iets te veel vraagzinnen erin, maar met een continue stroom aan zinnen die melanchie oproepen. Het boek leverde veel gesprekstof op, alhoewel ook de aanstaande baby van één van de leden gespreksonderwerp was. Met twwe andere leden die verloskundige zijn leidde het een en ander tot wilde speculaties over de bevalling. (Mijn gok: deze zaterdag, meisje).
Eindelijk ook Koos van Zomeren uitgelezen: Levende have. Volledig op het toilet gelezen, vandaar dat het zo lang duurde. Mooi boek, maar wel heel veel dierenleed. Zorgde ervoor dat ik in ieder geval nu al een paar keer 'biologisch' vlees heb gekocht en afgelopen donderdag op de Partij voor de Dieren heb gestemd (op Jan Wolkers).
De afgelopen dagen ook druk geweest samen met Esther en Anja (van Pitty naar college) om een voorleesstuk te maken dat we morgen gaan uitvoeren in het Werftheater in Utrecht.
Volgens mij wordt het leuk, alhoewel niemand in Utrecht aan een bongo kon komen. Nu neemt Anja een trommeltje mee voor een van de personages. Arm publiek.

Geen opmerkingen: