hij hem

hij hem
Nu in de winkel

zondag 29 juli 2007

A B C D (1)

Op de terugweg van Dichters in de Prinsentuin kwam ik langs een antiquariaat dat ik niet kende. De eigenaar had een A4-tje op zijn deur hangen. Wat zegt de tekst over de eigenaar?

A De eigenaar is een snob
B De eigenaar wil niets verkopen
C De eigenaar wil geen Tokkies in de zaak
D ...........


(Klik op de foto voor een vergroting)

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Antwoord C komt het meest in aanmerking, want de man spreekt dan wel Hooghaarlemmerhouts en houdt vast aan goede omgangsvormen zoals het vouvoyeren, maar hij is ook weer geen snob en wil wel degelijk graag wat verkopen. Helaas zit hij op een slechte plek, zo dicht bij die café's aan het Schuitendiep. Je ziet dit soort handel ook steeds meer naar internet verschuiven - zo ging onlangs weer een antiquariaat in Groningana aan de Steentilstraat dicht, waarvan de eigenaar zijn negotie continueert op het wereldwijde web.

Overigens is de man van het placcaat op je foto in een grijs verleden gemeenteraadslid geweest voor Provo of de Kabouters, ik meen in Den Haag. Ik zou dus toch eens binnen gaan kijken.

Anoniem zei

D: de eigenaar heeft te vaak naar zijn zin vragen moeten beantwoorden over al die dingen in dat alfabet, dus heeft het verkeerde vak gekozen of zijn inkoopbeleid aanpassen

Anja de Crom

G zei

D: Iemand die zijn kennis van het alfabet wil tentoonspreiden zonder daarbij zijn stand te verloochenen.

Occy zei

D De eigenaar verdient een lintje

Anoniem zei

gelkinghe: "Overigens is de man van het placcaat op je foto in een grijs verleden gemeenteraadslid geweest voor Provo of de Kabouters, ik meen in Den Haag. Ik zou dus toch eens binnen gaan kijken."

Toch niet Casper Schucking Kool?
(Kabouters)...nog mee gekraakt midden vorige eeuw.
Zijn zoon treedt als linkshandig advocaat regelmatig voor de minderbedeelde medemens in het krijt...in dit geval viel de appel niet zo ver

Anoniem zei

Antwoord D: De eigenaar heeft humor

Anoniem zei

@Max,
Dat is 'm.
(Mail hem nog wel even, want anders komt het niet aan, dunkt me.)

Anoniem zei

D: de eigenaar heeft humor