hij hem

hij hem
Nu in de winkel

dinsdag 10 juli 2007

In de tussentijd 21

Stralende dag 10
- Het begint eentonig te worden. Vanmorgen twee nieuwe vrouwen bij het apparaat. Dacht dat ze de knop iets te lang ingedrukt hielden. Verder niks nieuws. Weeg al bijna 90 kilo. Kanker is een echt dikmakertje.
- Mijn broer mailde vorige week dit bericht uit de Volkskrant:
'Hausse aan UFO's boven Groningen'
ZUIDLAREN - Vanuit de provincie Groningen zijn afgelopen maanden enkele honderden meldingen binnengekomen van mensen die vermoeden een UFO te hebben gezien. Dat meldt het UFO-meldpunt Niburu in Zuidlaren vrijdag. De zegsman spreekt van een ware ‘hausse’.

Volgens een woordvoerder stijgt het aantal meldingen dat binnenkomt vanuit Groningen met de week. Het zou de laatste tijd gaan om enkele ooggetuigen per dag. Ook uit de rest van het land melden zich geregeld mensen die een UFO denken gezien te hebben, maar Groningen spant de absolute kroon, aldus Niburu.

Met name boven Winschoten, Hoogezand en Hoogkerk zouden mensen geregeld iets vreemds in de lucht hebben gesignaleerd. Het zou vooral gaan om witte bollen en zigzaggende objecten.


Mijn filmpje op YouTube schiet naar de 3000 kijkers.
- Ik had de primeur al maanden geleden, maar vandaag is officieel bekend geworden dat Daniël Dee weer terugkeert naar zijn oude uitgever Passage. Zijn derde bundel heet: Koffiedik zingen. In het najaar ook het dikste poëziedebuut ooit: Meisjespijn van Karel ten Haaf. Slechts 544 bladzijden.
- Nog drie keer.

1 opmerking:

Anoniem zei

Winschoten, Hoogezand en Hoogkerk - de intellectuele hotspots van de provincie Groningen.