hij hem

hij hem
Nu in de winkel

donderdag 13 september 2007

Borrel cultuur

De Leeuwarder Courant heeft al jaren de goede traditie om elk jaar de freelancers uit te nodigen voor een borrel. De freelancers die voor de afdeling cultuur werken althans. Het meest spannende moment breekt aan wanneer Asing Walthaus, hoofd van alle culuur de groep gaat toespreken. Deze keer verbood hij aan het begin van zijn indrukwekkende rede om de inhoud van de speech door te vertellen. Je zult dus aan de gezichten op onderstaande foto moeten aflezen welke impact zijn woorden hadden.

(v.l.n.r. Jetske Bilker stopt van schrik een kaassouffleetje ((schrijf je dat zo?)) naar binnen, Kirsten van Santen heeft iets minder schrik, want heeft een vaste baan bij de krant, Jacob Haagsma denkt: ik heb altijd de NRC nog en helemaal rechts is de schrik nog niet helemaal doorgedrongen tot dichter, recensent Remco Ekkers) (Maar je kunt ook iets anders bedenken bij deze foto.)
Ik was zelf nogal moeiig, dus ferm aan de lighte cola, en toch werd alles wazig zoals de hele reeks foto's die ik probeerde te maken van Aletta Schweigmann-Snoekc (lady in red), mijn directe baas bij krant, want zij verzorgt de twee boekenpagina's elke week. Naast haar staat Marcel Broersma.

Volgend jaar proberen we het opnieuw.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Heb je het wel gezien op de Trouw site? Groeten Majanne

coen zei

Wat? Waar?