hij hem

hij hem
Nu in de winkel

donderdag 1 november 2007

Anton Brand snijdt worst

Dit logje zou eigenlijk moeten gaan over de lancering van de website van Letter en Stad, maar die site is nog een beetje officieus. De bedoeling is dat je straks op deze site een volledig beeld krijgt van alle literaire activiteiten in Groningen en omgeving.
Tout literair Groningen was gisteren aanwezig in de Wolters-Noordhoffzaal van de Openbare Bibliotheek: van Noachs kat tot uitgeverij Monnier, van Ilona Duits tot Erik Kweksilber, van Gelly Talsma tot Anton Scheepstra, van Sieger M. tot Anneke Claus, van Ronald Ohlsen tot Han Borg: kortom, wie was er niet.
Maar Letter en stad staat nog in de kinderschoenen, dus officieel is hun website nog niet geopend.
Daarom maar even een zijpad ingeslagen. Vorige week was hij nog de gelouterde en gelauwerde man van de Van der Leeuw-lezing. Maar na 25 jaar is hij er mee gestopt: Anton Brand. Gisteren zagen we hem in een nieuwe rol: als bestuurslid van Letter en stad sneed hij de worst aan. En dat deed hij goed. Met souplesse en onvermoede kracht werd plak na plak van de groffe worst afgezaagd. Hieronder een boeiende fotoreportage, waarbij de fotograaf ook nog met een mes bedreigd werd.NB: dus nog niet kijken op de site van Letter en stad.

1 opmerking:

Anoniem zei

en dan jij zeker tellen hoeveel mensen er toch gaan kijken?