hij hem

hij hem
Nu in de winkel

zaterdag 14 juni 2008

De mooiste speler van Oranje

Onlangs is Robin van Persie door meer dan 28% van de stemmers uitgekozen als mooiste speler van Oranje. Door de lezers van Gay.nl wel te verstaan. Wilfred Bouma stond helemaal onderaan de lijst en werd daarmee de lelijkste speler.
Een nieuwe enquête onder de literatuurliefhebbers van dit log. Is Van Persie hier ook zo gewild? We weten al van de voorliefde van dichter Jan Glas voor Edwin van der Sar. Ik zou zelf wel een potje willen breken voor Jan Kromkamp. Tot de 29ste heb je de tijd om te stemmen.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Kromkamp is zo saai! Ik kies Edgar Davids - een pitbull in het huishouden.

Eelco

Anoniem zei

Hoe heet die boomlange, prachtige donkere man? Dan ga ik daar op stemmen.

coen zei

geen idee, maar ik ben ook voor.

Anoniem zei

Orlando Engelaar.

Anoniem zei

Ja hoor es, Coen, dat schiet natuurlijk niet op zo. Hoe kunnen we op die manier nou stemmen? Heb je wel eens "voetbal" ingetikt bij Google? ca. 14.100.000 resultaten!
Maar ik ga er maar van uit dat Anoniem antwoord geeft op mijn vraag en niet zijn eigen voorkeur uitspreekt. Dus als die Orlando Engelaar (poëtische naam!) een klein, leptosoom, pokdalig, scheel mannetje dat lid is van de TON blijkt te zijn, is het jouw schuld.

Anoniem zei

Hebben jullie tijdens de tweede wedstrijd in het geheel gemist hoe van Bronckhorst zijn Oranje shirt verwijderde om een sexy lichaam in een mooi hemdje te tonen? Die moet toch winnen. Ik hoop volop dat we de kwartfinale winnen en ik dat weer mag zien.