hij hem

hij hem
Nu in de winkel

woensdag 29 oktober 2008

NHL: NHL-magazine verdwijnt (2)

Vrijdag las ik het bericht over het NHL-magazine dat moet verdwijnen. In mijn bericht van gisteren blijkt volgens mij afdoende dat het NHL-magazine niet echt een kuitenbijtertje was. De kritische houding kan nooit de ware reden zijn om van het blad af te raken.
Op het weblog van Gelkinghe reageert Willem Smink op het bericht. In de reacties geeft Gelkinghe ook nog een link naar Campus-tv waar ze het bericht ook hebben opgepikt.

Weet je wat: we plakken er een plaatje van propagandaminister Goebbels bij, dachten ze daar. Waarschijnlijk gaat dat bij dat volk door voor grappig of misschien wel gedurfd, maar het is in wezen ontiegelijk dom en beledigend. Ik weet niet of mijn methode van goede raad en ironie de afgelopen weken veel zoden aan de dijk zet, maar als je je verlaagt tot dit soort plaatjes dan sla je elke discussie dood.
Het is me ook wat onduidelijk wat Campus-tv eigenlijk is: een mislukt soort GeenStijl gok ik. Met de gebruikelijke gekke mensen die reageren en de gebruikelijke anonieme posters. Ene 'wouter' is verantwoordelijk voor het bericht over het NHL-magazine. In het colofon van Campus-tv staat voor wie ze werken:
Klanten van Campus TV zijn ondermeer; Fortis, Sanoma, De Pers, Volkskrant Banen, ProRail, Lilly Nederland, Reed Business, Springer Uitgeverij, Esquire, IEX, Monsterboard, Centric, Continu Engineering en Werken bij het Rijk.

Ik zou nog een keer nadenken als ik ze zou inhuren.

Geen opmerkingen: