hij hem

hij hem
Nu in de winkel

zondag 12 juli 2009

Presentatie Lijnen / Linien verregend

In Duitsland was de presentatie van Lijnen | Linien goed verlopen. Vannacht had een van de deelnemende dichters, Kasper Peters, echter een kopstoot gekregen van een van die mensen die Groningen tot een van de meest gezellige binnensteden maakt en een andere dichter, Jurre van den Berg had een douw gekregen (waar je overigens niet van zag).
Op de heenweg naar de presentatieplek in Groningen was het droog en toen ik drie uur later inpakte was het weer droog. In de tussentijd regende het en regende het en regende het. Dat had een dramatisch effect op het aantal bezoekers. In de pauze verdween iedereen om ergens wat te eten en te drinken zodat ik lange tijd met Maarten Praamstra over een uitgestorven minifestivalterrein zat te kijken naar de wereld die nat werd.
Gelukkig was Maarten er om een bundel te kopen.







De bundel met werk van Julia Gerdes, Antje Olthoff, Stephan Gräfe, Judith Trapp, Kasper Peters, Arjen Nolles, Ellen Deckwitz en Jurre van den Berg is hier te koop. Er is nog genoeg.

2 opmerkingen:

Nick ter Wal zei

Hé, De directeur heeft een kapotte plu, de pauper. (Woordverificatie: blepdrec, past precies bij het weer!)

Nick ter Wal zei

Maar dankzij De stofjas staat De directeur straks weer droog. Hij heeft een nieuw paraplu! Handig, zo'n open advertentie op Literatuurlog.