hij hem

hij hem
Nu in de winkel

donderdag 17 december 2009

NHL: Kerstpakket

Sinds vorig jaar krijgen we bij de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden Hogeschool geen kerstpakket meer uitgereikt, maar ontvangen we thuis een boekje van 'Mijn Persoonlijke Noot'. Elders in het land heet 'Mijn Persoonlijke Noot' 'Tintelingen', dat wil je al helemaal niet in je brievenbus vinden. Als voorstander van het ouderwetse kerspakket ben ik een fervent tegenstander van die boekjes waar je je eigen cadeau kunt uitzoeken. Tussen de handdoekensets, tijdschriftenabonnementen en horloges staat voor mensen zoals ik ook altijd de mogelijkheid om een kerstpakket aan te kruisen. Dat heb ik gedaan, via internet en drie dagen later staat het Kerstpakket al in de kamer.
Uit de kartonnen doos kwam een stevige andere doos met stenenmotief en een canvas doekje ook al met stenenmotief!
In de stevige doos zat een zakje chocolaatjes, thee (Thé Special), soep (pomodori & mascarpone), soepstengels, blackcurrant marmelade, Matze-crackers, een zak Real Crisps, Verduijn's fine biscuits en twee theezaklekbakjes in de vorm van een theepot.


5 opmerkingen:

Bart zei

Wat een crisispakket!

DianeL zei

Hoe lang red je het hiermee als we echt ingesneeuwd raken?
It's the thought ... ;-)

Anoniem zei

Het kan erger broer,
het kan erger !

A

aargh zei

Tjongejonge. Maar dan toch wel een vette dertiende maand neem ik aan?

Anette Jansen zei

Ik vond het juist wel harstikke leuk dat ik een kadootje uit mocht zoeken op http://www.chapeaukado.nl/. Beter dan een pakket met onzinnige spullen..