hij hem

hij hem
Nu in de winkel

vrijdag 18 december 2009

Radio 3FM is ook tegen malaria

Dat radio 3FM met Serious Request in Groningen staat, kan geen enkele Groninger zijn ontgaan. In de bibliotheek gaat de opbrengst van de verkoop van overbodige boeken naar de actie, bij 't Feithhuis is een speciaal menu, studenten gingen naakt op de kalender, bij Vindicat kon je vanavond zelfs zuipen tegen malaria: kortom Groningen was er klaar voor.
Ik had vanavond om half zes afgesproken met Doeke bij Boven Jan zodat we vanaf daar het gedoe op de Grote Markt kon gade slaan. Prinses Maxima zou de 3FM-dj's opsluiten. Helaas zat Boven Jan vol, zodat we maar naar Zomers zijn gegaan aan de Vismarkt. Toen we weer terug waren op de Grote Markt was Maxima net geweest.
'Je hebt niks gemist,' zei een meisje tegen een kennis die niet als wij te laat was gekomen.
Er waren heel veel mensen die heel druk deden. Er waren heel veel meisjes die graag iets wilden doen voor de camera, maakte niet uit welke camera. De cameramannen van 3FM, achter een hek, waren erg leuk. Er werd snert verkocht, maar niet voor het goede doel en ook de oliebollenkraam verkocht gewone oliebollen zonder malariadoeleinden. De Grote Markt was vandaag nog sneeuwvrij gemaakt. Daaromheen ligt de sneeuw te versmotsen.
De kalender was nergens te koop. Maxima was verdwenen. Geen malariamug gezien.


4 opmerkingen:

Stormblast1953 zei

Wanneer en wat gaan de dichters van Groningen doen ??

coen zei

Niets! Dat is ook wel eens fijn.

Anoniem zei

Oh nee, even geen dichters...

Anoniem zei

glas was dat