Regenboogreeks

zaterdag 22 mei 2010

Martin Ros: de hoogtepunten van 22 mei


Het orgasme van Theo Kars en andere hoogtepunten van Martin Ros op radio Selexyz.

Arnold Karskens - Rebellen met een reden
- Hij heeft uitzendingen op de televisie en komt dan altijd een beetje kloek zou ik zeggen, kloek tevoorschijn. Dat wil zeggen: hij benadert altijd de mensen die bestreden moeten worden en heeft eigenlijk vaak de zijde, de, persoonlijk de zijde gekozen van degenen die hij bestreed, begrijp je wat ik bedoel? Zo'n figuur is het dus, het is een beetje een versierde linkse figuur.
- Die Kroaten beschermden hun eigen dorpen. Mochten ze misschien? Dat is een heel groot drama, want die Kroaten waren in de oorlog een eh een groepering die vocht aan de zijde van de Duitsers. Ja, het is allemaal heel ingewikkeld. Die mensen nu willen graag weer vij zijn, begrijp je wel? Die Kroaat is een prachtig gebied, warm aanbevolen voor vakantie.

Curzio Malaparte - Fausto Coppi en Gino Bartalli
- De 'chiro' of 'sjiro', ik weet niet hoe je het uitspreekt, maar ja die Italianen hebben altijd een nieuwe uitspraak. Maar laten we maar zeggen Giro of sjiro.
- Wat wij gezien hebben in Nederland is natuurlijk niks. Kwamen ze braaf naast elkaar over de finish. Ze schrokken van Nederland: Wat is dit voor een raar kutlandje, daar kun je zo doorheen fieten, er gebeurt niets!

Theo Kars - Memoires van een slecht mens
- Hij heeft dus een enorme affaire gehaald, hè? Daar liggen de mensen, ouwe mensen van de telegraaf, eh van de telefoon die liggen er nog van wakker Hij heeft de telefoon voor 300.000 gulden opgelicht. Selexyzpresentator: De telefoon? De mensen, die boekjes,ja, ik weet niet hoe, lees dit boek dan? Daar staat het in hoe ie het dee.
- Maar ze hebben zich meester gemaakt van 300.000 gul, zeg maar een miljoen! Een miljoen! In die jaren.
- Hij breekt overal z'n nek over die meisjes, die lagen ook maar het liefst in zijn armen. Ik weet niet wat, wat ie dan zo extra, het duurde bij hem geen twee minuten, ook geen twaalf, maar een half uur, een uur, ik weet niet. Het orgasme moet iets verschrikkelijks geweest zijn van hem.

Geen opmerkingen: