hij hem

hij hem
Nu in de winkel

zondag 7 augustus 2011

Ik heb niets tegen homo's maar...

Ik ben nog nooit naar Canal Parade geweest, maar het lijkt me een aardig volksfeest waar de truttigheid vanaf straalt. De politie heeft een boot vol gays, evenals het leger, evenals de sporters. Erg goed en erg fijn. Ik zou willen dat ik de moed en het lijf had om ook op een boot te dansen gehuld in een veter. Wie de beelden van de parade ziet, heeft weinig schokkends kunnen ontdekken.

Schokkend vind ik wel de reacties van mensen op (voornamelijk) rechtse fora. Mensen die niets tegen homo's hebben, maar... Zo'n site als Geen Stijl vertrouw ik voor geen cent, net zo min als een PVV die zogenaamd altijd voor de homoseksuelen opkomt ('homofielen,' zei Wilders tot een paar jaar geleden). Intuïtief voel ik aan dat mensen die de ene minderheid verafschuwen heel snel een andere minderheid kunnen meenemen. Doe de vervangproef. Vervang 'moslims' door 'joden' of 'homo's' en je verafschuwt de meeste uitspraken. Geen Stijl neemt het in de redactionele stukken altijd op voor homoseksuelen, maar in het riool dat daar volgeschreven wordt door reaguurders zie je dat de tolerantie net zo dun is als de gemiddelde string. Hetzelfde geldt voor de reacties op de site van Elsevier waar de homoseksuele hoofdredacteur een pleidooi houdt voor Canal Parade, maar het conservatieve volksdeel in de reacties de onderbuik laat spreken. Het is dat deel van de bevolking waar je het meest voor op je hoede moet zijn. Er hoeft maar iets te gebeuren of de hele meute, van Geen Stijl, tot Elsevier en de PVV zal zich keren tegen homoseksuelen. Ik word wel bang van het soort types dat zinnen begint met: 'Ik heb niets tegen homo's maar...' Een bloemlezing, waarbij aangetekend moet worden dat er ook genoeg andere geluiden te horen zijn op deze fora.

Op Geen Stijl
- ja ja ja gelijke rechten en moet toch mogen enzo... maar echt moet het nou, noem me wat je wilt maar ik kijk alleen als een of meer boten met opzittenden naar de bodem zinken. Laat ze daar maar lekker feesten, uit mijn en ieders zicht.

- Ik heb niets tegen homo's, maar dit vind ik walgelijk.

- Als je geaccepteerd wilt worden en niet in hokjes geplaatst wilt worden, doe dan maar gewoon normaal.

- Ik heb absoluut geen problemen met homo's, maar zodra ze voor naakte kapiteins gaan spelen, dan neem ik je echt niet meer serieus. En bovendien blijf ik het aanzien van 2 zoenende jongens ranzig vinden, daar kan ik niets aan veranderen. Wegblijven uit Amsterdam is dan ook een soort van tolerantie.

- En aangezien ik homofilie wel degelijk als een afwijking zie, net als pedofilie.
Het bewijst alleen maar weer dat het met pedofilie in de toekomst net zo kan varen als dat het de afgelopen 50 jaar met homofilie gegaan is. Dat was toen net zo goed niet bespreekbaar.
Bedankt voor het bevestigen van mijn punt: "normaal" is te allen tijde een politiek statement en daarmee aan verandering onderhevig.

- Ik ben ook geen homofoob. Ik kan met heel veel homo's goed overweg, zolang ze zich niet profileren als diva's of drollendeukers.

- Ik vind alles goed, als je er een ander maar niet mee lastig valt, en met die Gay Pride vallen ze anderen lastig.

- Het enige probleem is, dat homofielen hun abnormale levenswijze op willen dringen aan anderen, dat stoort.

- Heb niks tegen homo's, maar ik haat flikkers. Dit zijn geen homo's maar flikkers, "wat zijn dan flikkers?". Flikkers zijn overdreven irritante en achterlijke mensen ..die ook homo kunnen zijn. (motorclubs zijn bijv. imo ook flikkers)
Komen we bij de vraag: Waarom kun je als homo zijnde je niet gewoon normaal gedragen ? Waarom moet het allemaal zo overdreven irritant en uitbundig. Denk je echt dat er meer begrip/acceptatie e.d. komt als je met handtas op een boot in je blote reet gaat staan dansen ?
Nou niet van mij, ik zal dit nooit begrijpen of enig begrip voor hebben. En het meest irritante is nog ..dat ik dit niet mag vinden, en krijg ik gelijk het stempel 'homohater'. Zo zwart/wit is het, je bent met ze en vind het leuk en alles of je bent een homohater, een tussen weg bestaat niet. Alles en iedereen moet 'voor' zijn, zo irritant dat.

Doe nou maar gewoon normaal, dan doe je al gek genoeg.

Op Elsevier
- Vooropgesteld, ik heb niets tegen homo's, lesbo's, hetero's alle geloven, maar dit overdreven gedoe is gewoon walgelijk om te zien, gedraag je als mens en niet als clown.

- In mijn ogen is dit gebeuren gewoon een uiting van ultieme geilheid. In een beschaafd land hoort dat in de besloten kring thuis.
Sinds de homo's bij voortduring door de media en de politiek op het schild worden gehesen. Schieten ze door naar de andere kant. Dit heeft niet te maken met acceptatie van iemands geaardheid. Dit is pronken met je geaardheid. Liefst zo choquerend mogelijk voor zover dit gevoel nog in Nederland bestaat.

- Deze groep homo's verpest het voor de homo's die gewoon homo zijn.

- Allemaal doorgeschoten gedoe. De bekende drietrapsraket. Eerst vraag je tolerantie, vervolgens vraag je gelijkheid en uiteindelijk leg je het op als norm. Zie je in Nederland duidelijk. Denk aan het homohuwelijk: eerst wilden ze trouwen, vervolgens moest het overal kunnen en tegenwoordig moet je als weigerambtenaar eruit, zelfs als er 2 weigerambtenaren zijn van de 400 (zoals in Amsterdam). Ik zeg niet dat ze iedereen homo willen maken, maar dit is wel een vorm van stevig doordraven.

- Nee dus,het is een ''disgrace'voor Nederland en een aanfluiting van een stelletje gefrustreerde mannen en vrouwen van de ''verkeerde kant'en dus de Burgemeester van Amsterdam moet het gewoon verbieden.Ik schaam mij diep dat in Ned. dit allemaal kan en bevestigt de " degeneration of the human race'

- verbied wat ze de gay pride noemen maar.

- Het beeld van de homo is door de Gay pride een beeld van oversekste mannen en vrouwen, het is een liederlijk schouwspel, waar iemand met ethisch normbesef weg zal blijven.Zo ook de homo's die ik ken en die helemaal niets met dit walgelijk schouwspel van doen willen hebben, maar wel door die liederlijke club naar dát niveau worden getrokken en in de uitverkoop worden gedaan.Wat zeggen we eigenlijk met die GP? Dat het een walgelijk stel mannen en vrouwen is die er een volkomen buitenmodel manier van leven op na houden en van wie geen normen zijn te verwachten.En maar klagen dat we ze niet serieus nemen.

2 opmerkingen:

jan zei

Het is en blijft oppassen Coen.
Ons tolerante landje.
En vergeet vooral niet een zeer grote groep gelovigen.
Er is nog een hoop te doen.

Chrétien Breukers zei

Op den duur worden de woorden "repressieve tolerantie" weer uit de kast halen. Een kwestie van tijd, zoals het nu gaat.