hij hem

hij hem
Nu in de winkel

zondag 23 oktober 2011

Circus Belly Wien

Bij Circus Belly Wien mag je altijd achter de schermen kijken. Fijn, die kamelen, olifanten, ganzen, honden, tijgers en giraf Kenay. Een filmpje van een kauwende giraf en een slide show van de foto's (je kunt ze ook hier bekijken). Het Circus Belly Wien staat nog op de drafbaan in Groningen tot en met volgende week zondag.

8 opmerkingen:

j. a. fernand zei

U vindt het 'fijn' dat dieren die in de vrije natuur horen in gevangenschap worden gehouden om u en enkele van uw soortgenoten te plezieren? Bah!

coen zei

Ja, heel fijn zelfs!

j. a. fernand zei

Heer,
ik neem aan dat uw reactie grappig bedoeld is, of zit ook uw geest verkeerd ineen? Voor mij gaat plezier maken en vrijheid van denken en handelen et cetera zover tot anderen, ook dieren daar het slachtoffer van worden. Voor u echter is persoonlijk plezier belangrijker dan het lijden van een ander zelfs een dier.
Domheid, de hele wereld lijdt eraan, ik niet in het minst, maar u bovenal, - bah!

coen zei

Zeg Fernand (bah), wat zit u toch uw tijd te verdoen (bah). U weet helemaal niet of die dieren wel of niet plezier hebben. Ik wel. Die lama's zijn heel blij. De kleine witte lama loopt zelfs in de pauze uit zichzelf naar de piste om samen met kindjes op de foto te komen. En die giraf sloeg ook een dubbele kuitenflikker. Alleen toen ik de naam Fernand noemde, zeiden ze: 'Bah!'

Suzanne zei

@Coen,
ik sluit me aan bij Fernand, dus BAH.

coen zei

De dierenmaffia slaat toe op mijn blog. Bah!

Didier zei

Nee hoor, niet alleen de dierenmaffia! Alleen heb ik jammer genoeg die schitterende foto's niet eerder gevonden! Die meer dan uitstekend de zo ongeveer hemelse sfeer vertolken die daar die zonovergoten zondagmiddag in het Stadspark hing! En alle mensen die daar toen getuige van waren zullen dat helemaal met mij eens zijn.

Op dit moment probeer ik persoonlijk met je in contact te komen (na onze vluchtige ontmoeting van afgelopen zondag in de bibliotheek), want ik heb er intussen voor gezorgd dat vele honderden mensen de geweldige beelden bekeken hebben, en dat binnen een week!

Nogmaals: alle hulde voor de maker!

coen zei

Dag Diedier,
Mijn mailadres kun je vinden als je rechtsonder op mijn profiel klikt.