hij hem

hij hem
Nu in de winkel

maandag 30 april 2012

Geef ons de goede maaltijdsalade terug Albert Heijn

Al eerder schreef ik over de maaltijdsalades van Albert Heijn. Dat komt omdat ze bij de grote mensenvriend ook andere combinaties aandurven dan geitenkaas met sla. Mijn favoriete salade, die ik 1 keer per week eet is de maaltijdsalade met peer en blauwaderkaas. Heerlijk. Een paar jaar geleden besloot Albert Heijn om die maaltijdsalade opeens niet meer in de schappen te leggen. Protest volgde, onder meer op dit blog. Het duurde even maar de lekkerste maaltijdsalade kwam terug.
Helaas niet meer in de Albert Heijn to go-winkel op het station. Voortaan moest ik de stad in om deze maaltijdsalade of mijn nummer twee, de biologische maaltijdsalade, te halen. Maakt niet uit. De Albert Heijn op de Vismarkt werd mijn nieuwe Albert Heijn. Daarna verdwenen de lekkerste maaltijdsalades ook hier. Voortaan kon je ze in bepaalde Albert Heijnen wel kopen en in andere niet. De Albert Heijn in de Brugstraat werd mijn volgende Albert Heijn.

Vorige week zat er opeens een sticker op mijn favoriete maaltijdsalade: 'verbeterde smaak'.
De vorige maaltijdsalade woog 450 gram, de nieuwe 400. De pasta is eruit verdwenen, knolselderij is toegevoegd. De 'zoete peterseliedressing' is vervangen door een wat zurige frambozendressing die de smaak van de blauwaderkaas helemaal neutraliseert. Kortom: mijn favoriete maaltijdsalade is verwoest.

De biologische maaltijdsalade zag ik ook al niet meer. Voorlopig hoef ik dus niet meer naar de Albert Heijn. Weer gaan protesteren? Wie doet mee?

1 opmerking:

Angelika zei

Laat die grootgrutter toch links liggen ... ik denk dat jij voldoende culinair onderlegd bent om zelf een prima salade samen te stellen ipv dat kant-en-klaarspul.