hij hem

hij hem
Nu in de winkel

woensdag 13 februari 2013

Donderdag opening Roze Kast

Romantisch! Op Valentijnsdag (14 februari) wordt in de Centrale Bibliotheek de Roze Kast geopend. In deze kast presenteert de Bibliotheek haar nieuwste boeken en films over lesbiennes, gays, biseksuelen en transgenders. Tijdens een romantische ceremonie met bubbels, muziek, witte duiven en ringen worden trouwgeloftes opnieuw uitgesproken.

Renewal of the vows
Wethouder Jannie Visscher, Ype Driessen van fotostrip.nl en Karin Noeken van Vrouw Holland geven allemaal acte de présance tijdens deze feestelijke opening. Bij Renewal of te vows spreken geliefden opnieuw hun trouwgeloftes uit of bezegelen hun liefde. De Bibliotheek zorgt voor een romantische ceremonie, met champagnefontein, muziek, witte duiven en ringen.

De Roze Kast
Boeken en films over lesbiennes, gays, biseksuelen en transgenders zijn vaak moeilijk te vinden. Daarom staan ze vanaf 14 februari bij elkaar in de Roze Kast. De gemeente Groningen, Bibliotheek Groningen en Stichting LGTB Groningen hopen hiermee een bijdrage te leveren aan tolerantie en aan de acceptatie van lesbiennes, gays, biseksuelen en transgenders.

Donderdag 14 februari 16.30-20.00 uur | Centrale Bibliotheek | Gratis

Geen opmerkingen: