hij hem

hij hem
Nu in de winkel

zondag 14 juli 2013

Ton van Kesteren misbruikt dood Dick Leutscher voor partijpraatje PVV

Dick Leutscher (rechts in geel jasje) bij de heropening van Godert Walter in 2011
Deze week overleed Dick Leutscher. Ik heb hem alleen in zijn nadagen meegemaakt. De laatste jaren was hij consequent boos op me, omdat ik me ooit voor het Forum in de stad had uitgelaten.

De ontmoetingen tussen Leutscher en mij waren onaangenaam. Laat ik het daar bij houden.

Gisteren zag ik een ingezonden brief van PVV-fractievoorzitter (in de Provinciale Staten) Ton van Kesteren in het Dagblad van het Noorden, waarin hij zijn ontmoetingen met Dick Leutscher (PvdA) memoreert. Ik citeer het einde:
Uiteraard waren wij het niet in alles met elkaar eens maar in de afwijzing van het Groninger Forum vonden we elkaar. De heer Leutscher steunde mij in deze strijd zonder de uitgangspunten van zijn eigen partij te verloochenen. Zo kwam hij op voor de gewone mensen die het nut van het Groninger Forum in het historische stadscentrum ook niet zien. Dick Leutscher is niet meer maar de strijd tegen het verschrikkelijke Forum gaat door. Dat ben ik ook aan Dick verplicht.
Gadverdamme. Om op die wijze nog je partijstandpunt in de krant te krijgen. En dat van een partij waarvan de derde man in Provinciale Staten zegt: 'Daarbij willen we snijden in de subsidies van de cultuursector.'

1 opmerking:

Harry Perton zei

Lijkenpikker en aasgier zijn nog te vriendelijke termen voor zo'n figuur.