hij hem

hij hem
Nu in de winkel

maandag 20 augustus 2007

Inburgeringscursus Groningen: dag 4

Steeds beter groeit professor doktor Herman Sandman (gespecialiseerd in ruraliteiten) in zijn rol. Maar liefst twee keer kreeg hij zondag spontaan applaus. Inmiddels droomt hij van een tournee langs de wingewesten Veendam, Slochteren en Hongerige Wolf.
Ab en Alie Rozema (Ab junior wel te verstaan) kwamen gisteren wel naar buiten voor een praatje met het publiek (en om de snikhete container te ontvluchten), maar echt 'parade maken' was er niet bij. Alle veertien inburgeringscursussen waren ruim op tijd uitverkocht. We hebben zelfs een keer 32 man in de container gestopt. Dat je hier en daar een kind plet, merkt niemand op.

Voor het avondeten nog even grondige evaluatieronde op het terras van een Noorderzontent die gerund wordt door aardige meisjes, waarschijnlijk afkomstig van de PABO gezien hun geheel eigen rekenmethoden. Boven het hoofd van professor doktor Herman Sandman zie je de act van onze buren, ze laten net een wolk uit.

Daarna nog grote consternatie: Frank den Hollander raakte zwaargewond en kon ternauwernood gered worden door de man van de EHBO. Op de terugweg naar de container vele varianten gehoord op 'snee in de vinger'.

Geen opmerkingen: