hij hem

hij hem
Nu in de winkel

zondag 19 augustus 2007

Inburgeringscursus Groningen: dag 3

Wat kan er nu beter boven het festivalterrein zweven tijdens een Inburgeringscursus Groningen dan de ballon met reclameopdruk: er gaat niets boven Groningen!

De middag begon met een uitverkocht huis en de voorstelling daaropvolgend zou ook uitverkocht zijn, ware het niet dat het aggregaat uitviel. Oververhit. In plaats van vier keer gaven Ab en Alie Rozema (Ab junior wel te verstaan) en professor doktor Herman Sandman slechts twee keer de cursus op de middag.
Daarna eten op het festivalterrein en snel door naar het Radio Noord-programma Arno's Aperitief. De foto's die Peter maakte, zijn enigszins bewogen (Hooghoudt is de sponsor van het programma).


Snel terug over het festivalterrein naar onze container. Nou ja, snel, Alina Kiers en Frank den Hollander kennen werkelijk iedereen. Over een normale wandeletappe van vijf minuten doen zij een half uur: zo vaak worden ze staan gehouden.
De rest van de avond was de voorstelling continu uitverkocht. Karel en Sybe hielpen mee met de kaartverkoop en verbaasden zich over de sneltreinvaart waarin alles uitverkocht raakte. Sommige mensen wachten zelfs drie kwartier voor een voorstelling van een kwartier.

(foto: Frans Oldersma, die met Renate nog in een vroege voorstelling kon)

Oh ja: er is ook een digitale test: klik hier.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Weet je zeker dat het een luchtballon is?

coen zei

Als er had gestaan 'Er gaat niets boven Friesland' dan had ik nog kunnen denken aan iets buitenaards, maar dit is helaas alleen maar een luchtballon.

Karel Knarren zei

weet je zeker dat er geen foto was van ONS 3EN?

coen zei

Misschien heeft Jan er een gemaakt?