hij hem

hij hem
Nu in de winkel

woensdag 15 augustus 2007

Inburgeringscursus Groningen: de presentatie

Terwijl de container al echt gezellig aan het worden is, werd in het Noorderplantsoen het boek Inburgeringscursus Groningen gepresenteerd.

Laten we het lekker officieus houden, dachten we. We huren een bakbrommer en bakbrommerjongen Steven kwam ook nog handig van pas bij het ophangen van de tarp.




Ook mini-Sandman (roepnaam Reyer) keek vol verwondering toe.

Tout Groningen arriveerde vervolgens en kon uit de bak eten en drinken. En toen kwamen Ab en Alie Rozema om te vertellen dat dat boekje helemaal niet deugde 'want Middelstum stond er helemaal niet in'.



Moeder en zoon Rozema zegden overigens wel hun medewerking toe bij de Inburgeringscursussen van professor Sandman tijdens Noorderzon. Het bleef nog lang gezellig onder de tarp.

Ook Jan Glas, verantwoordelijk voor de meeste foto's in het boekje was aanwezig. Naast hem Dorofoto met comateus kind.

Daarna mocht mini-Ten Hoor (roepnaam Peebe) poseren voor een stoere foto en vervolgens mee achterop bij de terugreis. Op de heenreis had Steven dat ook al aan ons voorgesteld. 'Dat is heel aanlokkelijk,' zei ik. Maar toch hebben we gelopen.

1 opmerking:

Karel Knarren zei

pompidompidommetje. het is al weer vrijdag Coen! Hoe was het gisteravond? Liep de verkoop een beetje. Waren er leuke mensen? Hoe was de sfeer? Dat mis ik nu allemaal. Jammer!