hij hem

hij hem
Nu in de winkel

vrijdag 17 augustus 2007

Inburgeringscursus Groningen: dag 1

Daar zaten we dan in T-shirts met opdruk 'Ich bin ein voesieknakker'. Bij de VVV waren de T-shirts uitverkocht met de opdruk 'Ich bin ein Groninger'. Daarom leek het professor doktor Sandman, gespecialiseerd in ruraliteiten, wel leuk om in plaats daarvan T-shirts te maken met een voesieknakkersopdruk. In ijltempo liet Peter er gisteren vijf maken. Eigenlijk drie teveel, want professor doktor Sandman, Frank den Hollander en Alina Kiers hadden hun eigen optreedkleren. En wie zaten dus voor schut?

Voor de rest was de voorstelling een ongemeen succes. Alleen bij de eerste twee uitvoeringen moesten Ab en Alie Rozema even de straat op om mensen te ronselen, maar binnen de kortste keren zat de container propvol. Later hoefden ze niet eens meer buiten te komen: elke voorstelling ruim van tevoren uitverkocht. Maar vandaag zijn er nieuwe kansen. Er is geen voorverkoop. De verkoop van de kaartjes voor de volgende voorstelling begint direct na de start van een voorstelling. En zo heeft iedereen nog kans om dit weekend deze broodnodige cursus te volgen.

4 opmerkingen:

Karel Knarren zei

leuk

Anoniem zei

En wat mag dat wel wezen, een voesieknakker? Google geeft alleen maar loopings, in plaats van naar deskundigen als Aaldrik Sillius of dideldom.com te sturen voor nadere opheldering:
http://www.google.nl/search?source=ig&hl=nl&q=voesieknakker&btnG=Google+zoeken&meta=

coen zei

Waar dacht je dat we die inburgeringscursus voor gemaakt hadden?

coen zei

Als je die Google search probeert krijg je als vraag: 'Bedoelde u: vossenakker'