hij hem

hij hem
Nu in de winkel

maandag 19 november 2007

Natte voeten

Niet de minsten waren gisteren aanwezig om de feestelijke presentatie van Natte voeten bij te wonen, een bundeling van de vijftig beste afleveringen uit het feuilleton 'Bij Hoog & Bij Laag' uit het Dagblad van het Noorden. Natuurlijk de ontvanger van het eerste exemplaar Max van den Berg, commissaris van de koningin in Groningen en dus op de hoogte van de werkomgeving van de hoofdpersoon uit het feuilleton. Uitgever Anton Scheepstra overhandigde het eerste exemplaar.

De CKG verzekerde het publiek gisteren dat de zolder van het provinciehuis goed getroffen was door de tekenaar Bert Cornelius, maar dat deze absoluut niet gebruikt werd voor de activiteiten zoals beschreven in de veelgelezen krantenrubriek.

Luuk Hajema en Frank den Hollander, de auteurs van het feuilleton, waren een beetje bang dat ze een reprimande kregen. De voortreffelijke tekenaar Bert Cornelius stond een beetje terzijde alles glimlachend aan te horen.
(de flits bij mijn cameraatje zorgt ervoor dat iedereen er als een vogelverschrikker uitziet op deze foto).
We zagen verder mijn oud-uitgever van Wolters-Noordhoff Janneke Rentema, Passage-auteur Lupko Ellen die hard bezig is aan de opvolger van Moddergraf en Passage-auteur Karel ten Haaf die gezellig rokend met Marjan beschouwde in welk gezelschap hij nu weer was verzeild.

Hoe anders was het nog een week geleden toen hij als de laatste trotskist van Nederland en uitgever van de Trotski-bibliotheek nog een licht anarchistische aanblik bood.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Toch staat dat zwarte leer hem ook uitstekend, zeg nou zelf.
Marjan

coen zei

't Is een god.