hij hem

hij hem
Nu in de winkel

vrijdag 1 augustus 2008

Vrijdag voor de rest

1 Tijdens Noorderzon verzorgt Buro 05 een groot literair programma, Literaturia. Op dit nog niet erg actuele weblog kun je de laatste stand van zaken zien. Jan Siebelink komt in ieder geval! Ik zal het weblog opnemen bij de actuele logs hier rechts, zodat je het nieuws meteen ziet zodra het er is.
Vanmorgen waren Stefan Nieuwenhuis en zijn rechterhand Bram, zijn linkerhand Ellen Deckwitz en Maarten van Flanor nog druk bezig om de laatste puntjes op de i te zetten.

2 En wie liep daar net langs tijdens de vergadering: Aly Freije die gisteren de Freudenthalprijs heeft toegekend gekregen. Ze had nog niet gezien dat dat bericht de voorpagina van het Dagblad van het Noorden had gehaald. Twee dagen geleden was ze opgebeld op haar verjaardag door een man die begon met 'Gratuliere'. En omdat ze net in Duitsland op vakantie was geweest dacht ze dat het iemand was die ze daar had ontmoet. Het duurde even voordat tot haar doordrong dat ze de belangrijkste prijs van het Nedersaksische taalgebied had gewonnen. Dat zijn nou leuke verjaarscadeaus. Misschien krijgt ze bij haar prijsuitreiking ook van dat mooie koeienhoorngefluit als Jan Glas twee jaar geleden.
3 En Jan Glas moest hard aan het werk voor de najaarsfolder van Uitgeverij kleine Uil waarbij Peter met een beetje tegenzin alleen op de foto ging. De najaarsfolder waarbij we uit alle macht zullen proberen om de trend te doorbreken die de collega's van uitgeverij Passage hebben ingezet. Hierover later meer.

1 opmerking:

aly zei

Hoi Coen
Groningen is klein, ik was net op weg naar Zomer, waar ik het met Louis Stiller nog over je mooie boek zou hebben. En leuk om mijn naam zo tegen te komen op het net, vooral bij RTVNoord:

'Wat hebben we nu aan de haak hangen?
Nog steeds storing spitsstroken
Vreselijke oogbalman'

Alyh