hij hem

hij hem
Nu in de winkel

woensdag 1 april 2009

NHL verbiedt 1 april-grap


Poepje doen
Originally uploaded by focusonfokko

Ik dacht: dat kan niet waar zijn, ze proberen een 1 april-grap met mij uit te halen, maar het schijnt helaas wel waar te zijn: het College van Bestuur van de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden Hogeschool (kortweg NHL hogeschool) heeft een 1 april-grap verboden.
Twee collega's van de afdeling Communicatie bedenken elk jaar een grap, de ene keer meer geslaagd dan de andere keer. Dit jaar had men bedacht dat het College van Bestuur voor de nieuwbouw een kunstwerk van Wim T. Schippers had aangekocht. In de volksmond 'de drol van Schippers genoemd'.
Vrijdag was de grap aangekondigd op de site van de NHL, maar binnen het uur was de grap weggecensureerd door het College van Bestuur zelf. Nemen ze zichzelf niet een tikkeltje te serieus?

1 opmerking:

Simon zei

Zucht....je wordt hier toch echt somber van.

Op de interneteditie van de Leeuwarder Courant heeft kennelijk een berichtje gestaan over deze "kunstaankoop". Met Google (zoektermen "wim schippers" en "leeuwarder courant")vind je nog wel een link naar het bericht, maar het bericht zelf is niet meer terug te vinden. Reikt de machtige arm van het college van bestuur tot aan de redactie van de Leeuwarder Courant?