hij hem

hij hem
Nu in de winkel

zaterdag 29 augustus 2009

Vierde clinic Pieterpotten

Het begint een beetje eentonig te worden, maar ook de vierde avond met de Pieterpotten was stijf uitverkocht. Opmerkelijk, want de avond begon met een hoosbui die ongeveer een uur duurde. Toen Peter en ik aankwamen bij container zat het grootste deel van het publiek al binnen te wachten. We hebben maar snel en met vereende krachten de tarp opgehangen om zelf een beetje droog te blijven, daarna het publiek weer uit de container gehaald, een kaartje laten kopen en toen de container weer ingejaagd. Na afloop kregen de Pieterpotten een stormachtig applaus.

Rain on the Pieterpots from Coen Peppelenbos on Vimeo.


Na twee voorstellingen kon de tarp weer als gewone afscheiding opgehangen worden, want het werd droog.

Droog bleef het tot de laatste voorstelling van 11 uur en toen was het weer van hoosemans. Gelukkig konden we daarna schuilen in de container waar we opeens een heel vreemd stilleven aantroffen.

Wie de Pieterpotten nog wil zien heeft morgen een kans. Van half acht tot een uur of elf.

2 opmerkingen:

Bart zei

Een andere prachtige tip voor vanavond (als het niet al uitverkocht is) is: Bill Callahan. Een paar jaar terug schreef hij één van de mooiste liedjes uit de éénentwintigste-eeuwse popgeschiedenis:

http://www.youtube.com/watch?v=5J-WpgOzW9A

Dit jaar verscheen zijn nieuwe album: 'Sometimes I Wish We Were An Eagle'. Het is nu al één van de mooiste albums van 2009 voor mij. Ga dat zien (als het niet al uitverkocht is)!

Anoniem zei

Het schuilen was erg prettig.

Bedankt.

En ja de voorstelling was prachtig.

Petra Streuper