hij hem

hij hem
Nu in de winkel

maandag 23 mei 2005

Bart FM zeurt

Op zijn onvolprezen site vindt Bart FM Droog het maar raar dat er geen dichters van Uitgeverij kleine Uil aanwezig waren bij de presentatie van de videoclips of het festival De Verdichting. Heb gisteren de meeste dichters gemaild met de vraag of ze iets gehoord hadden. Ja een algemeen mailtje, waarin met geen woord gerept werd over de clips. Dat is toch een beetje gek. Je organiseert iets, maar je nodigt de mensen niet uit waarover het gaat of je vergeet te zeggen dat het werk aan de orde kom. Dit is die mail:

Hierbij nodig ik je van harte uit om op zaterdag 21 en zondag 22 mei aanwezig te zijn bij de eerste editie van Festival de VerDichting. Op dit poëziefestival werken dichters samen met artiesten uit andere disciplines. Resultaat: muziek, film en nieuwe-mediakunst met poëzie als uitgangspunt. Plaats van handeling is de Puddingfabriek in Groningen.

Er zijn optredens van Louis Lehmann, Daniël Dee & Michiel Rasker, Javonte Adams (VS), Rijn Vogelaar, De Woorddansers & Evol Monkeys, Stijn Vranken (B), Diana Ozon, Bart FM Droog & het Wil Schmal Ensemble, karel ten haaf en Arjen Nolles. Je kan kijken en luisteren naar film en (audio)visuele kunst van Wilko Bello
(Slamsphere), Raoul Thepen, Koen de Koning, Mari Stoel en Tommie van der Zee. De zaterdagavond wordt afgesloten met een optreden van Das ALDI Combo feat. Hans Sulman.

Voor het overzicht en de volledigheid:

Zaterdag 21 en zondag 22 mei 2005
De VerDichting, festival uit poëzie
Puddingfabriek, Viaductstraat 3a, Groningen
za: 20:00 zaal open, 21:00 aanvang
zo: 14:00 zaal open, 14:30 aanvang
entree €5



'Maar die dichters konden toch zeker zelf enige belangstelling in eigen en andermans werk tonen?' zegt Droog. Dan moeten ze wel eerst weten dat eigen werk aan de orde komt, lijkt me.

Geen opmerkingen: