hij hem

hij hem
Nu in de winkel

maandag 2 juli 2007

In de tussentijd 15

Stralende dag 4
- Vandaag enige wachttijd, want de apparatuur was stuk. Wat paniekerige mannen liepen de wachtkamer in en uit. Na twintig minuten, ruim genoeg om De Pers en Spits te lezen en de Libelle voor de boekenweek, mocht ik mijn vertrouwde omkleedhokje weer in. Nu ook eens een man die hielp.
Beetje warrige verklaring waarom het apparaat het niet deed: te hoge luchtvochtigheid. Ik neem zoiets direct aan (zoals ik ook altijd alles geloof van tandartsen, fietshandelaars en als ik auto zou rijden automonteurs). Pas later denk je: waarom zijn die die andere bestralingsapparaten in ruimte A, B, C, D, E, F dan niet kapot? Waarom alleen bij G?

Had wel mijn fototoestel meegenomen om SuperGrover te fotograferen, maar vanzelfsprekend heb ik maar niet gevraagd of ik het ding mocht fotograferen. Stel je voor dat er dan nog wat kapot gaat.
- Vanmorgen een mooi stuk over Poëtisch Rotterdam in NRC Next geschreven door Anne-Marie van der Poel die ik ken van Literair Nederland (ik wist niet eens dat ze ook bij NRC Next werkte).
- Vandaag stond ook het eerste gesprek gepland met mijn radioloog. Ik kreeg dus vanuit de kelder mijn dossier mee. Daarmee liep ik naar patiëntenservice. Daar zeiden ze dat mijn chirurg op vakantie was. 'Dat moet ook gebeuren.' Dat mag wel zo zijn, maar toch niet als ik daar een beetje bestraald wordt. Volgende week krijg ik nu een gesprek. Korte vakantie dus. Als ik echt problemen had, mocht ik wel met iemand anders praten. Maar ja, preventieve bestraling bij kanker-light, dat levert wel vermoeidheid op, maar geen problemen. Voel me wel wat bekocht: ik had recht op een gesprek per week. Als ze dat straks maar niet op de rekening zetten.
- Ufo-filmpje nu meer dan 2100 keer bekeken!

Geen opmerkingen: