hij hem

hij hem
Nu in de winkel

donderdag 12 juli 2007

In de tussentijd 23

Stralende dag 12
Zul je net zien: ben je al iets te laat van huis weggaan, staat de brug open. Zeven bootjes in slow-motion over het water. Daarna als een gek doorgefietst naar het ziekenhuis. Toch nog ruim op tijd om twee minuten te wachten. genoeg om de column van Tommy Wieringa te lezen in De Pers (korte inhoudsweergave: hij heeft de motor van een schip naar zijn mallemoer geholpen).
Op de tafel nog één keer bijgekleurd.
Daarna rustig teruggefietst naar de stad. Onderweg mijn nieuwe paspoort afgehaald op het stadhuis. Ik zat net met mijn nummertje te wachten toen er een alarm klonk. De bewaker bij de deur schoot langs alle loketten om te zien waar een lastige klant stond die hij naar buiten moest werken. Hij kon echter niet zien waar wat aan de hand was. Toen ik bij mijn loket het paspoort overhandigd kreeg, wist hij wel waar het geluid vandaan kwam: bij de dame die mij het paspoort overhandigde. Per ongeluk het alarm aangestoten.
'Dat kost je gebak,' zei hij.
Hij wandelde terug naar zijn plek bij de draaideur. 'Loos' riep hij nog naar een aantal mannen boven. Toch hield hij me goed in de gaten toen ik het gebouw verliet.
- Op het volgende YouTube-filmpje het onomstotelijke bewijs dat katten kunnen praten (weeklezer doe het geluid eens aan).

- Mijn UFO-filmpje zit nu al tegen de 4000 kijkers aan. Het gaat nu wel erg hard. Nog steeds geven mensen als commentaar dat het waarschijnlijk een luchtballon is.
- Nog één dag.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Voor het luisteren moet ik op een andere stoel gaan zitten. maar voor katten doe ik veel.
De weeklezer.

Karel Knarren zei

he coen

erg grappig filmpje.

hoe vind je die dingen?

groet,

Karel

Karel Knarren zei

Dacht dat ik al een reactie had achtergelaten.
Snap soms niks van computers.

mijn reactie was:

hoi Coen, erg leuk filmpje met die katten.

groet,

Karel

Anoniem zei

Pratende katten, daar komt alleen maar ellende van. Hans Dorrestein schreef er prachtige boeken over (de serie over De Spaanse kat, namelijk).

coen zei

@anoniem: gaat het geluid aan als jij op een andere stoel gaat zitten?
@karel 1: op youtube. Je typt in: cats en dan kijk je wat rond tot je iets leuks hebt.
@karel 2: er staat, als het goed is, dat ik de reacties modereer. Ik moet dus eerst toestemming geven. dat kan effe duren.
@Anja: Ik vond de Bloeddorstige badmeester leuker (maar daar zijn weer geen filmpjes over).