hij hem

hij hem
Nu in de winkel

zondag 22 juli 2007

Komkommer: Bobby, stapelgedichten, Gay Krant

1 Bobby leeft op harde brokken, maar tijdens mijn bewind mag hij aan het zachte vlees. Het zal Karel en Sybe nog heel wat moeite kosten om hun kat weer op zijn Spartaanse dieet te krijgen.
Dit lekkere vlees (80 eurocent per blikje en daar doe ik een paar dagen mee)(kom daar maar eens om) is natuurlijk het lokmiddel om Bobby 's ochtends weer naar binnen te lokken na een hele nacht stappen. Maar wat smakt zo'n kat zeg! Nooit tafelmanieren geleerd: eerst alle blubbersap wegzwabberen tussen de vleesblokjes en dan alle blokjes half opeten en verspreiden over de keukenvloer en vervolgens schrokken dat het een aard heeft.

Voor de heer S. van de bibliotheek hier te stede en voor mevrouw de weeklezer nog wat extra kattenfoto's:



2 De stapelgedichten hebben de gedrukte media bereikt de afgelopen week. Als eerste was de Leeuwarder Courant erbij, al snel gevolgd door de Volkskrant. In de Leeuwarder Courant schijnt nog een vervolg te komen omdat erg veel lezers hun eigen stapelgedicht hebben ingestuurd.
3 Kreeg van Ted van Lieshout vrijdag al scans van een bespreking/interview in de Gay Krant over Sing Sing. Titel: 'Tussen damesliteratuur en harde porno.' Gisteren op het station zelf een exemplaar gekocht. Dat gaat toch nog altijd met enige schaamte gepaard. Alsof je toch nog een kleine coming-out beleeft aan de kassa. Erg positief stuk dat ik hier onleesbaar reproduceer omdat iedereen natuurlijk wel het blad moet kopen.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat kan Bobby smakelijk eten.
De weeklezer

Anoniem zei

Bobby, je boft maar weer. Krijg je brokjes in saus of in gelei? Ik vind brokjes in gelei het lekkerst. Eet je ook nachtvlinders? Die hebben een lekkere bite.
Jet uit de Groenesteinlaan

coen zei

Tot nu toe in saus, maar sinds vanochtend heb ik een blikje met blokjes in gelei voor hem opengemaakt. Wat ziet dat er walgelijk uit zeg. En wat eet ie het eerst? De gelei.

Anoniem zei

Dat doe ik ook altijd. Eigenlijk hoeven er helemaal geen brokjes in zo'n blikje of zakje gelei, dat stoort maar bij het slobberen. Als je de brokjes lang genoeg laat liggen ruimt iemand de ingedroogde restjes wel op en komt er vanzelf weer nieuwe gelei in je bakje.
('Geheimtipp' voor Bobby van Jet)

Karel Knarren zei

Hoi Coen,

Gisteren elkaar gezien en ik ga ervanuit dat je de Kalevala van Finland al half uit hebt????
Bedankt voor de kat. IN dubbelebetekenis. Wist je dat dat beest zit te smeren met zijn natte voedsel? Heb je óók de vloer aangesmeert met een nat doekje en kattevlees half droog en half blllll.

Maar niettemin. Bedankt voor het oppassen van Bobby. Leuk fris filmpje, trouwens.