hij hem

hij hem
Nu in de winkel

donderdag 20 september 2007

Lip sync - Down under

Een van de klassiekers uit mijn jeugd is 'Down under' van Men at work. Wat ik me niet kan herinneren, het was zo'n stoer liedje, was het slappe videoclipje.

In de reeks 'lip sync' kijken we eens naar de verschillende versies op YouTube. Veruit de beste (qua lip-synctechniek) is de volgende jongen. Cool.

De jongen was nog lang niet geboren toen 'Down under' uitkwam. Deze man denk ik wel. Waarschijnlijk heeft hij het nummer zo vaak gedraaid dat het blijft haperen, wat zorgt voor een nogal abrupt einde aan de video.

Een vroegtijdig einde hoort blijkbaar bij dit liedje want ook deze overdressed bodybuilder zingt het hele liedje niet uit.

En ook deze variant sneuvelt voortijdig.

Bill, Bob en Frank halen gelukkig het einde wel. Alhoewel Bill, Bob of Frank op de achtergrond wel erg weinig doet.

Filmisch gebeurt er iets meer in de vid van de volgende drie jongens die nogal een voorkeur hebben voor de wc.

Dat is nog wel aardig. Worden dit soort jongens mannen dan worden hun filmpjes stukken vervelender. Kijk maar naar de volgende heren op leeftijd met als hoogtepunt een scheet. Oh, wat een lol hadden ze, maar leuk wil het niet worden.

Tot slot een nieuwe versie van het oude liedje. Wel goed gefilmd, maar ja, na de wc en de scheet, nu de drol. Tijd om er weer mee op te houden.

Geen opmerkingen: