hij hem

hij hem
Nu in de winkel

zondag 9 september 2007

Tweede druk binnen een maand

- Op woensdag 15 augustus werd het boek gepresenteerd en nu, een maand later, moet het uiterst instructieve cursusboek alweer herdrukt worden. Van de duizend exemplaren liggen er nog maar 12 in het magazijn en die zijn waarschijnlijk morgen ook weg. Aanstaande vrijdag wordt de herdruk van de Inburgeringscursus Groningen verwacht.

- Nog meer Uitgeverij kleine Uil-nieuws: het boek Bermspinsels wordt aanstaande vrijdag gepresenteerd, maar is inmiddels al zo in het nieuws geweest dat we het boek maar vroegtijdig naar de winkel hebben gebracht. Auteur Pierre Carrière heeft al op de landelijke en regionale tv zijn zegje mogen doen en is al door de VARA, NCRV en Radio Noord voor de microfoon gehaald. Hij had dan ook een mooie stunt bedacht: omdat hij foto's maakt van spullen die in de berm liggen en daar 'poëzie van de koude grond', zoals hij het zelf noemt, bij maakt, leek het hem een goed idee wat terug te doen en zo heeft hij een tiental boeken (netjes ingepakt) in de berm gegooid voor gelukkige vinder. Moet ie wel mee ophouden natuurlijk, anders kunnen we ook hiervan meteen een tweede druk maken.
Wie zijn eigen Bermspinsels kwijt wil, kan naar de speciale site.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

He Coen, het waren slechts tien boeken hoor! ;-) Maar ik zal ermee ophouden, ze hebben hun werk gedaan. Ik zie mijn schrijfwerk trouwens niet als versjes, maar als "poezie van de koude grond"!

coen zei

Ik heb het meteen veranderd!

pietersz van calumburgh zei

Het zou zomaar kunnen dat de royaal uitgevallen button op www.groningeningedichten.punt.nl de verhuizing van de laaste 12 exemplaren heeft bewerkstelligt.