hij hem

hij hem
Nu in de winkel

woensdag 31 oktober 2007

Jacques den Haan-bokaal wordt uitgereikt op LetterEnStad-boekenbeurs

Op zondag 11 november vindt de uitreiking van De Jacques den Haan-bokaal plaats, de prijs voor de beste Groninger boekverkoper van 2007. Dat gebeurt op de LetterEnStad-boekenbeurs in de Openbare Bibliotheek, Oude Boteringestraat 18 te Groningen. Dat is geheel toevallig op dezelfde dag dat op de Elspeetconferentie de Albert Hogeveen-bokaal wordt uitgereikt.
Bijzondere uitgeverijen presenteren en verkopen dan hun bijzondere boeken. Het gaat om boeken die in de meeste boekwinkels niet prominent uitgestald liggen. Boeken met liefde voor het vak gemaakt. Boeken voor liefhebbers van het betere boek.

Twintig uitgeverijen uit het hele land zullen aanwezig zijn in de hal en de Wolters-Noordhoffzaal van de Centrale Bibliotheek. Er is een grote variatie aan onderwerpen te zien: kunst, literatuur, gastronomie, geschiedenis, kinderboeken, luisterboeken, kaarten, posters en literaire tijdschriften.

Het evenement vindt plaats van 13.00-17.00 uur. De toegang is gratis.

Deelnemende uitgeverijen zijn:
Hondsrugpers, Bouillon, Van Brug, Scala, Servo, Studio Lassa, Elettra, Atalanta, Van Brug, Philip Elchers, Tortuca, Uitgeverij kleine Uil, Audiolect, Monnier, Bobeche, Uitgeverij Passage, Noachs Kat, De Labiel, Twist en Karel ten Haaf.

De Letterenstad-boekenbeurs wordt voor de tweede maal georganiseerd door Uitgeverij Passage in samenwerking met de Openbare Bibliotheek en Stichting Letterenstad.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoe laat is die prijsuitreiking precies?

coen zei

Weet ik nog niet precies. Een uur of 15.00 denken we nu. Ik zal het nog bekend maken.