hij hem

hij hem
Nu in de winkel

maandag 26 juli 2010

De lekkerste maaltijdsalade van Albert Heijn moet terug in de schappen

Dit wordt een Ted van Lieshoutje. Ik eet veel maaltijdsalades. Die van Albert Heijn zijn goed, maar er is één probleem: de lekkerste maaltijdsalade hebben ze uit het assortiment gehaald. Die salade had pasta, sla, blauwe kaas, druiven en peer als voortreffelijke combinatie (niet het plaatje hierboven), met een hele lekkere saus erbij. het was de pasta die altijd het eerste op was in welke winkel je ook kwam. Opmerkelijk omdat het een wat duurdere salade betrof.

Ik heb navraag bij Albert Heijn-klantenservice gedaan en kreeg het volgende standaardantwoord:
Geachte heer Peppelenbos,


Hartelijk dank voor uw bericht van 21-7-2010. Onze excuses voor de late reactie.

U geeft aan dat u AH Maaltijd salade blauw kaas mist in ons assortiment. Dit product wordt helaas niet meer bij ons verkocht. De ruimte in onze winkels is beperkt en het aanbod aan producten zeer groot. Er moeten daarom keuzes worden gemaakt, om tot een evenwichtig assortiment van kwalitatief goede producten te komen. Wij zijn ons ervan bewust dat we, door het uit het assortiment nemen van producten, helaas een aantal klanten teleurstellen. Alle vragen en opmerkingen van klanten worden door ons gebundeld en aan de verantwoordelijke managers doorgegeven. U kunt ervan verzekerd zijn dat uw opmerking de nodige aandacht heeft en serieus wordt behandeld.

Met vriendelijke groet,
Zou iedereen die de maaltijdsalade mist niet een protestmail kunnen sturen naar Albert Heijn, dat kan hier? Of weet iemand misschien een andere winkel waar ze een vergelijkbaar product wel aanbieden, dan ga ik daar wel naartoe.

12 opmerkingen:

astrid rijff zei

Waar schrijvers zich al mee bezig moeten houden! Ik hou het toch maar op zelf gemaakte salade.:-)

groet van Astrid Rijff

www.astridrijff.tk

Anoniem zei

De middenstand moet meer rekening houden met alleenstaande mensen.

glas

coen zei

@ Astrid Rijff: maar als man alleen koop je niet 1 peer en zes druiven, een klein stukje blauwe kaas etc. etc. Je bent dan sowieso duurder uit. Als je het zelf moet maken kost het je ook nog extra tijd, zeg een half uur per salade x honderd salades: dat is al bijna een nieuwe roman!
@ glas: Ja, die lekkere boerensalade (voor erbij) is er alleen voor twee personen.

Anoniem zei

Een maaltijdman die salades maakt, dat is de oplossing voor jou:-)


Kees G

Anoniem zei

Ik kwam hier toevallig via Google, omdat ik ook deze salade miste en nieuwsgierig was naar wat er mee gebeurt was. Maar de confrontatie met wat ik hier vond deed me wel zelfbewust schamen. Aan de ene kant vind ik het nog steeds vreemd, en kan ik me ergeren dat zo'n altijd successvol lopende salade ineens uit de schappen verdwijnt, maar aan de andere kant heb ik nu ook zo iets van; kom op zeg, wat zijn we voor 'n gestoorde luxe/comfort diertjes geworden!?! Wat deed de alleenstaande man in-gods-naam voor de kant-en-klaar-verpakte supermarkt een onderdeel van onze maatschappij uitmaakte en internet blogs had om te bitchen over alles wat we nu missen? Trouwen? Misschien eens kijken hoe ze deze zeer ernstige problemen in 3e wereld landen oplossen...

coen zei

@ Anoniem: ik snap niet waarom anonieme mensen altijd de langste, domste stukjes met de meeste spelfouten schrijven. Het maakt niet uit of het nu om een maaltijd gaat of iets anders van Albert Heijn. Als er vraag naar is (en dat was in dit geval zo) dan is het raar om zoiets uit de handel te halen. Daar heeft de Derde Wereld niets mee te maken.

Anoniem zei

@Anoniem: In de tijd vóór "de kant-en-klaar-verpakte supermarkt" moest de alleenstaande man bij zijn moeder blijven wonen. Dat is dankzij "de kant-en-klaar-verpakte supermarkt" gelukkig veranderd. Niets luxe en comfort, anoniempje, maar basisbehoefte.

glas

Anoniem zei

@Anoniempje: Ik ontmoet getrouwde mannen die mij toevertrouwen dat in tijden van diepe huwelijksellende het koelvak met de kant-en-klaar maaltijden opdoemt als een troostend visioen: ze kunnen als ze willen uit de ellende stappen en scheiden. Mannen hoeven tegenwoordig niet meer getrouwd te zijn. Er is gelukkig veel veranderd.

glas

coen zei

Ik heb even het tweede berichtje van ons anoniempje weggehaald. Het leek me vooral een kliertje.

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
coen zei

en daar was anoniempje weer