hij hem

hij hem
Nu in de winkel

vrijdag 10 juni 2011

Lezers gezocht (2) - ook voor mannen

De vrouwen liggen voor. Ver voor zelfs. Twee geleden begonnen we onderstaande actie om voorintekeningen te krijgen van Zacht gezicht aan zacht gezicht en Hij zag een kameraad in je. Bloemlezingen over vrouwenvriendschappen en mannenvriendschappen. De nadruk ligt op homoseksuele vriendschappen, maar in de keuze van gedichten (en dichters) zijn we niet sektarisch geweest (dus ook mannen in de vrouwenbundel en andersom, ook hetero's en niet alleen homo's). Het gaat dus heel goed met de actie, maar ik wil nog meer mannen hebben die zich voorintekenen.

Het is een megalomaan project door de enorme kosten (voor rechten) en de inkoop door de boekhandels is zacht gezegd nogal voorzichtig geweest. Vandaar dat we nu mensen zoeken die al voorintekenen op de bundels. We hebben iedereen nodig om dit mooie project te laten slagen.

We hebben twee speciale sites gemaakt waarop je alvast kunt intekenen. Voor de mannenbundel klik hier, voor de vrouwenbundel klik hier. Als je dat nu al doet, dan krijg je een gratis andere bundel uit het fonds van Uitgeverij kleine Uil.


De bundels worden gepresenteerd op Roze zaterdag in Groningen.

Geen opmerkingen: