hij hem

hij hem
Nu in de winkel

maandag 19 november 2012

Een gezellig vrijdagavondje met Die Toffe Gasten

Een gezellig avondje met Die Toffe Gasten met: Die Toffe Gasten, Benni Dral, Berry Tunderman, Kale Bas, de Fuckups en Het Luchtkasteel

Na tien jaar afwezigheid staat het droogkomische cabareteske dichters duo Die Toffe Gasten voor de derde keer in Vera. En waarom ook niet? Er is namelijk een mooie gelegenheid: Die Toffe Gasten, voortgekomen uit het gelijknamige Groninger OOG-radioprogramma, timmert immers al vijftien jaar aan de weg.

Nu hoeft men dat nu ook weer niet al te letterlijk te nemen, want werkelijk de handen uit de mouwen steken is er natuurlijk niet bij bij dat schrijversvolk. Nee, liever staat men op de bühne flauwe grapjes te maken. En zoals dat meestal gaat, verdraaid, doe iets lang genoeg en je wordt er nog goed in ook!

"Zo goed, dat ik daar tien euro voor wil lappen?", hoor ik de prijsbewuste lezer al denken. Niet echt natuurlijk. 'De Prijsbewuste Lezer' is een stereotiep, dat in de werkelijkheid gelukkig niet bestaat. Net zo min als 'De Man In De Straat', wiens mening te pas en te onpas wordt gevraagd en waarop het beleid van menig politicus is gestoeld. En dan heeft men 'De Vrouw In De Straat' nog nergens om gevraagd.

Maar nu dwaal ik af. Om een ieder gerust te stellen, mag ik mededelen dat men voor die tien euro het boek 'Broeder Hans' mét de dvd 'Super en Geweldig' ter waarde van 17,50 cadeau krijgt.
Lees meer op de site van Vera.

Vrijdag, 23 november 2012.
Deuren geopend: 21:00-22:30.
Start: 21:30.
Priijs: € 10,00 + maandkaart (€ 1,50).

N.B: Het boek Broeder Hans mét de dvd 'Super en Geweldig' ter waarde van €17,50 krijg je er gratis bij.

1 opmerking:

Stefan zei

Zelfs na een paar keer lezen, vind ik het allemaal even super en geweldig. En crisis of niet, een boek met dvd én een gezellig avondje voor tien euro's is natuurlijk bijna niet meer voor te stellen.
Ben overigens benieuwd of we meer mensen langs de kassa jagen dan Cees Nooteboom afgelopen weekend!