Regenboogreeks

vrijdag 25 juli 2008

Literair Nederland komt weer tot leven

De website Literair Nederland is zo langzamerhand weer in de lucht aan het komen. Verschillende mensen hebben achter de schermen keihard gewerkt om de site een nieuw uiterlijk te geven. Ik weet nog niet precies hoe alle knoppen werken, maar heb al wel iets gepost. Bij mij werkt de site ook erg traag, is dat bij iedereen zo?
In de komende weken meer.

3 opmerkingen:

gerb zei

Weet je welke site pas écht traag is? Deze! Met al die you tube-fillempies enzo...
Of zal ik nou eindelijk eens een nieuwe computer kopen, zo een die alles aankan?

Bart zei

'Literair Nederland' werkt bij mij prima. Al vind ik de nieuwe look niet echt mooi. Ik vind het logo, met dat kladblok en dat potlood (en die wijnrode kleur), niet 'professioneel' ogen. De slogan 'Liefde voor literatuur' is afgezaagd. Ook dat grote reclameblok (rechts op de site) stoort mij.

Verder hoop ik natuurlijk, dat de site veel bezoekers blijft trekken. Al denk ik wel, dat je meer dan 'nieuws' moet aanbieden. De site moet zich écht gaan richten op goede recensies, opiniestukken, debatten. Want nieuws kun je wel vinden op sites als nrcboeken.nl, papierenman.blogspot.com, boekennieuws.com.

Is het forum definitief verdwenen?

coen zei

@ Gerb: ja koop eens een computer uit deze eeuw (of koop er wat werkgeheugen bij). Laat een wizzkid er even aan sleutelen en hoppa.
@ Bart: dat verschrikkelijke forum is wel weg ja. Als het goed is kun je net zo reageren als bij een normaal blog.