hij hem

hij hem
Nu in de winkel

zondag 11 januari 2009

A. Marja in Zone 5300 en in het AD

- Het A. Marja-nummer van Tzum wordt bijgedrukt, want de eerste oplage is uitverkocht. Hopelijk is het vanaf volgende week weer verkrijgbaar.


- In het stripachtige blad met literatuur Zone 5300 vol met volstrekt onbegrijpelijke strips, staat een recensie van de boeken van A. Marja door Stefan Nieuwenhuis. Hij begint zoals bijna iedere recensent met de 'vervelende practical jokes' van de 'gemankeerde schrijver', maar gaat daarna verder in op de boeken, waarbij hij een voorkeur uitspreekt voor de bloemlezing. Snippers op de rivier leest 'ondanks het gedateerde taalgebruik lekker weg'.
Leuk en aardig, maar minder pakkend dan zijn poëtische werk, dat zich dankzij Ergens halverwege zweven hopelijk mag verheugen op hernieuwde belangstelling voor deze markante zakkenwasser.


- Ook in het AD is geschreven over A. Marja, meldt het Artistiek Bureau.

2 opmerkingen:

Mark van Leeuwen zei

Ik ben benieuwd... Waar is hij dan verkrijgbaar? Leuke blog!

coen zei

Op hun site kun je dit vinden: 'Zone 5300 bestaat ook op papier en is voor EUR 5,75 te koop in de beter gesorteerde stripwinkels en boekhandels in Nederland en stripspeciaalzaken in België, of via deze website.
De wintereditie 2008/2009 ligt vanaf dinsdag 23 december voor slechts EUR 5,75 in de winkels, maar is ook te bestellen via deze website. En u betaalt géén porto!'