hij hem

hij hem
Nu in de winkel

dinsdag 27 januari 2009

NHL: een enquête

De NHL is een fijne organisatie. Je mag overal over meepraten en meesbeslissen, behalve over de dingen die er toe doen. Zo kregen we vorige week een enquête waarin naar onze mening werd gevraagd over de nieuwe locatie. Elke vraag ging uit van een vaststelling waarop je niet kon reageren. Een slager die een varken zegt: 'Je wordt geslacht.' Wil je dood door een mes, een stroomstoot of een botte bijl?'
Hieronder een van de vragen:

Flexibele opbergmiddelen
In de nieuwbouw zullen voor het persoonlijke archief per FTE twee planken beschikbaar zijn. Anders dan in de huidige situatie werk je op verschillende werkplekken in ‘de afdelingsvlek' en staan je planken niet naast je werkplek. Hiervoor komt een flexibel opbergmiddel waarmee jij je spullen kunt verplaatsen tussen je persoonlijke planken en de werkplek van die dag. In het opbergmiddel zal ruimte zijn voor twee multomappen en een laptop.

Op welke wijze wens je je spullen (zoals lesmateriaal en eventueel laptop) te verplaatsen in de nieuwbouw en/of naar huis? (Een antwoord mogelijk)

O Flight case (koffertje op wielen)

O Laptoprugzak

O Ik gebruik mijn eigen koffer of tas

O Ik hoef hier geen benodigdheden voor

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik word gek.

Anoniem zei

Kafkaesque

Anoniem zei

Het feit dat ze het woord 'afdelingsvlek' tussen aanhalingstekens zetten, geeft aan dat zichzelf inmiddels ook niet meer serieus nemen.