hij hem

hij hem
Nu in de winkel

zaterdag 17 januari 2009

Nieuwe bundel: Ongerijmd (sneak preview)

Dit weekend vieren Jan en Marleen het tienjarig bestaan van café Marleen. Gisteravond kwamen vrienden en bekenden over de vloer en we mochten alvast een glimp opvangen van de nieuwe compilatie uit een jaar Dichtclub. (foto: Jan Glas)

Hierbij het persbericht:
woensdag 28 januari (van 20.30-22.00 uur)wordt de nieuwe bundel van De Dichtclub: Ongerijmd gepresenteerd. De toegang is gratis.

De dichters van De Dichtclub treden elke eerste woensdag van de maand op in café Marleen. Ze moeten naast eerder geschreven eigen werk minimaal één nieuw gedicht ten gehore brengen. Naast de vaste club treedt er iedere maand een gastdichter op.
De bundel (inmiddels de 6de in de serie) bevat een bloemlezing van het nieuwe werk dat de leden van de Dichtclub het afgelopen jaar voor de Dichtclub geschreven hebben.
Van elke dichter zijn 4 gedichten, een persoonlijke pagina met achtergrondinformatie en een foto opgenomen.
De dichters die het afgelopen jaar lid waren van De Dichtclub zijn: Jan Glas, Renée Luth, Stefan Nieuwenhuis, Hedwig Baartman, André Degen, Rense Sinkgraven, Ruth Koops van 't Jagt, Coen Peppelenbos, Arjen Nolles, Karel ten Haaf, Ton Meijer, Ellen Deckwitz, Jurre van den Berg en Hubert Klaver.

Tijdens de presentatie zullen bovenstaande dichters voordragen uit eigen werk.

Geen opmerkingen: