![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi0oVOcQGRwBXqkq_M4MX8DK2DDoqx744aNnG6ocok11Sf7CQEMMNpOwCIH7l_iW0qUSnrIDrjPu90LjJZ0iK7RUN8sJU8vIWyy6K4nzdpHsVorYCj2U-VyTJMpVdmsPeyLTpXXgw/s320/keukenprins0012.jpg)
Vorig jaar kookte hij nog in boekhandel Selexyz Scholtens op een elektrisch kookplaatje, maar op 1 maart staat hij achter de kachel van restaurant Brussels lof in Groningen: Ronald Giphart kookt vegetarisch (klik op de naam van Giphart voor meer informatie).
Ontvangst prosecco met amuses, voor-, tussen- en hoofdgerecht waarin de groente centraal staat, kaasplateau met port na.
Het avondje kost €70,- en hoewel het er niet bij staat, denk ik dat het per persoon is.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten