hij hem

hij hem
Nu in de winkel

zaterdag 23 mei 2009

Martin Ros: de hoogtepunten van 23 mei


Lekker veel Hitler en nog wat andere hoogtepunten op radio Selexyz.

Eric Slot - Met groot verlof
- Vrouwen kunnen na tienen niet meer de weg over. Zo is het hoor. Ga maar eens naar zuid, het zuiden van Den Haag, hè. En dan zeg ik niks tegen de lelijke mensen, want ik woon zelf tussen de Turken in Hilversum en het zijn de aardigste mensen ter wereld.


Tom Holland - De gang naar Canossa
- Hij komt op dat beruchte, beroemde gegeven, wat u allemaal kent, dus de investituurstrijd uit de elfde eeuw die er toe leidde dat ten slotte de keizer van Duitsland, Hendrik de vierde op zijn voeten, op zijn blote kakkies in de sneeuw, zich naar het kasteel van de paus, dat is Gregorius, Hildebrand begeeft om vergiffenis te vragen.
- Dat wordt gestuurd door, en dat is een ontdekking van dit boek, daar heb ik veel van opgestoken, want ik wist er weinig van, Kloenie. Het is de stuurkracht van Kloenie. Kloenie is dus een plaats waar dus mensen werden opgeleid die een geweldi, geen priesters, maar die een geweldige rol speelden in de kerk. (...) Selexyzpresentator: Kloenie, zei u? Kloenie! Selexyzpresentator: Waar ligt dat? In Frankrijk. [Ros bedoelt Cluny, cp]
- Ik heb kanjers van boeken staan die geven een andere visie, ook op die, waar we nu zo op neerkijken, die islamieten, die niet eens weten hoe een scheerapparaat in elkaar zit en niet met vliegtuigen... Selexyzpresentator: Vandaar dat ze baarden hebben misschien. en die ook geen vliegtuigen kunnen besturen. Die hebben ze allemaal de vernieling in geholpen, van Rusland, kregen ze gratis mee, nee nou zouden ze de oorlog tegen de joden winnen met die vliegtuigen uit de Sovjet-Unie. Die stortten allemaal neer.


Gerard Aalders - De prins kan mij nog meer vertellen
- Bilderberg, dat was volkomen georganiseerd door Bernhard. Die wilde daar ook de rol spelen. En het was anti-communistisch, het was een geheime organisatie tegen het Oostblok. Weet je dat? Hier vlakbij in Westerbork of hoe heet dat, nee, Anderlecht of nee dat plaatsje vlak achter Amersfoort. Daar staat gewoon het Bilderbergconcern.
- Hij [Aalders, cp] schrijft slodig, ook wat journalistiek.
- Hij was een Duitser! Hij denkt ook Duits, als je hem hoorde spreken met een Duits klak in zijn mond dat was niet zo leuk. Dan hadden we nog die ander, die dus trouwde met Beatrix Selexyzpresentator: Prins Claus aan wie ik eigenlijk iedere dag moet denken als ik naar Den Haag ga. Dan ga, kom ik langs dat punt waar al die wegen, zestien wegen lopen op een geheimzinnige manier over elkaar. Je kan zonder één stoplicht van Utrecht naar Den Haag rijden. Dat heb je te danken aan Claus. Claus heeft gezegd: Claus, je moet al die wegen, geen stoplichten, laat al die wegen, die kun je zo maken dat, heb je dat nooit gezien? Selexyzpresentator: Is dat werkelijk, is dat werkelijk zo? Ik weet dat het het Prins Clausplein heet. Het is trabe, trapezewerk. Het is alle wegen! Dat heeft hij uitgevonden. Hij heeft gezegd: Zo moet je het doen. Die man is waardevol, maar die was in de oorlog lid van de Duitse Jugend, hoe heette dat? Hitlerjugend. Selexyzpresentator: Ja, Hitlerjugend. Ja, god, je kunt aan de gang blijven.


Anton Joachimsthaler - Hitlers einde
- Er staan ook prachtige foto's in van zijn later op zijn bij zijn dood tot vrouw geworden echtgenoot, Greta. En eh, die heel mooi was. Selexyzpresentator: Eva. Eef, pardon, Eva Braun!

1 opmerking:

blaski zei

Nou kom op, heeft Claus het Prins Clausplein ontworpen of niet? En Juliana het stratenplan van Julianadorp? ;-)