hij hem

hij hem
Nu in de winkel

donderdag 23 juli 2009

Groeten uit Den Haag

Ging naar de Haagse boekenmarkt om de stand van Fokas Holthuis te vinden en de verdwenen schrijver Willem Bijsterbosch. Geen van tweeën gevonden. Wel op het Lange Voorhout de jaarlijkse sculptuurtentoonstelling. Niet zo uitgebreid deze keer, maar zoals gewoonlijk wel de moeite waard.








11 opmerkingen:

Anoniem zei

Je vermaakt je daar wel zo te zien.
Giny

DianeL zei

Mooie foto's!

coen zei

@ Giny: oh ja met regen is er altijd wel iets anders.
@ DianeL: zenk joe. Probeerde we ook op Flickr te zetten (groter), maar dat mislukt vanwege ontbrekende inlogcode.

Herman zei

Hele mooie foto's Coen. Dit nodigt o.g en Ton om eens heel snel te gaan kijken. Ja, we zijn laat dit jaar. Meestal zijn wij er als de kippen erbij. Hoe lang blijf je overigens in de Hofstad?

Met groet,

Herman.

coen zei

@ Haagse Herman: Zeker de moeite waard. Ik blijf tot en met woensdag.

Herman zei

Dag Coen,

je bent tot en met woensdag in Den Haag, schreef je. Lijkt ons heel leuk je a.s dinsdag te ontmoeten bij Hotel Corona om 12.00 op het Buitenhof? Hoe denk jij erover?

Met groet,

Ton en Herman.

coen zei

Dag Herman, dank voor de uitnodiging, maar liever een andere keer. Ik probeer zo weinig mogelijk dingen vast te leggen in mijn vakantie, zodat ik zo veel mogelijk niets kan doen.

coen zei

ja, ik ben asociaal.

Herman zei

Dag Coen,

is goed, je hebt in Groningen een heel druk leven en dan is het wel eens superleuk om niets te hoeven en moeten doen. Dat heeft volgens mij weinig met a- socialiteit te maken :)

We zijn hopelijk binnenkort in Groningen. Lijkt het jouw wat om dan eens misschien iets af te spreken??

Heb nog een hele leuke tijd in Den Haag en tot heel snel e- mails over je boek Victory. Met grote tegenzin constateerde ik gisterochtend dat ik het boek Harde Actie alweer bijna uit heb. Bijna en 1 adem uitgelezen. Maar goed, dit heeft niets met groeten uit den haag te maken.

Een goede terugreis woensdag.
Dag Coen.

Groetjes, Herman.

coen zei

@ Haagse Herman: als het zo uitkomt moeten we dat zeker doen. De eerste 10 bladzijden van het nieuwe boek zijn inmiddel al geschreven hier in Den Haag (en er moeten er nog vier bijkomen).

Herman zei

Beste Coen,

ben erg benieuwd over welk boek je het hebt. Maar dat merk ik vanzelf wel als het eenmaal zover is.

Toch een poging mijnerzijds, mocht je tot a.s woensdag je je bedenken of toch nog ruimte kunnen vinden, laat het mij weten.

Ik zou dan evt. ook naar jou kunnen komen en aangezien jij heel spaarzaam bent met je tijd en terecht, zal mijn bezoek niet al te lang gaan duren.

Ik hoor het wel!

Groet,

@haagse Herman