maandag 11 januari 2010

NHL: de tweede week in het nieuwe gebouw


1 Willem Smink behoorde al een tijdje tot de eerste bewoners van het nieuwe gebouw, samen met een paar opleidingen die alvast de kinderziekten konden opsporen. Na Nieuwjaar mochten alle opleidingen het gebouw in. Vorige week deed geen enkel apparaat het, behalve de brandmelding.
Vandaag stonden de prachtige smartboards nog ingepakt op de grond. Op tafeltjes stond een whiteboard waar we wat op kunnen schrijven. De computer was stuk. Ik had het geluk om in de nieuwgebouwde buitenste ring te mogen lesgeven. Het voordeel was dat de smartboards daar wel zijn opgehangen. De computer kon je ook aanzetten. Alleen inloggen ging nog niet.

2 Op onze 'werkvlek' van zo'n negen man, staan veel computerschermen, maar slechts één vaste computer is aanwezig. Op zich wel leuk hoor, die beeldschermen, het geeft zo'n frivole toets aan die grijze muren. Die beeldschermen kunnen we aan onze laptops vastkoppelen. Helaas was ik te laat voor mijn laptop.
Uit de lijst van medewerkers(sters), die een NHL-laptop kunnen krijgen, blijkt, dat u nog niet in de gelegenheid bent geweest om deze af te halen.
Op dit moment hebben wij geen laptops meer op voorraad, er zijn nieuwe laptops besteld maar deze zijn door de leverancier nog niet geleverd.
U krijgt van ons bericht wanneer wij weer in de gelegenheid zijn om deze aan u te kunnen verstrekken.
U kunt dan een afspraak maken via de ICT-balie in de I-zone.

3 In Oost-Groningen, op een schroothoop, ligt de oude zuil van de NHL. Het lijkt symbolisch te zijn voor het nieuwe gebouw.

4 Hoe lang duurt het nog vooordat we iets persoonlijks mogen ophangen en neerzetten, Willem?

1 opmerking:

Gelkinghe zei

Volgens mij heeft Willem nog niet de weg tot jouw weblog gevonden. Of zoudie stiekem lurken?