hij hem

hij hem
Nu in de winkel

zondag 7 februari 2010

Schrikken met de Stemwijzer (2)

Ik heb de stemwijzer maar opnieuw ingevuld. Ik was heel erg voor windmolens en heel erg tegen intensieve veeteelt en de uitslag is nu wel veranderd: nog slechter geworden namelijk.
Ik had de test opnieuw ingevuld omdat ik bij Sacha Landkroon las dat je ook kon uitzoeken wie je favoriete kandidaat was. Eerst moest je de partijen aanvinken op wie je mogelijk zou kunnen stemmen (SP, GroenLinks, PvdA en D66 bij mij) en daarna moet je een 15-tal kenmerken aanvinken. Bij 14 kenmerken kon je ook 'geen voorkeur' aangeven. Dat heb ik steeds gedaan. Als je totaal geen voorkeuren invult, dan zijn dit de meest kleurloze kandidaten waarop ik kan stemmen, toevallig allemaal van de PvdA.

5 opmerkingen:

Marjan zei

God, zit die Kauffman ineens bij de PvdA?
Ik begin zo langzamerhand wel benieuwd te worden naar de details van jouw stemwijzer. Want dit is een uitslag van niks natuurlijk.

Gelkinghe zei

Ja, dat verbaasde mij ook, dat Kauffman op die lijst staat. Een kleurloze figuur zou ik hem overigens niet willen noemen.

coen zei

@ Marjan: ik durf niets meer in te vullen: straks ben ik nog een Wilders-aanhanger.
@ Gelkinghe: Nee, kleurloos is hij niet, maar ja: de cijfers liegen niet.

Marjan zei

Welnee, Coen, vergeet niet dat PVV-achtige partijen altijd doen alsof ze voor de onderdrukten en 'de gewone man' opkomen. Een oud principe. Dat zullen je overeenkomsten zijn. Verder ben je misschien, net als zij, tegen tram en forum e.d., maar op heel andere, namelijk beredeneerde, gronden.

Anoniem zei

Coen ik kwam op Groenlinks uit. De rest weet ik niet meer, want ik klikte het perongeluk weg. De Partij van/voor? de Dieren stond derde van onderen. En daar stem ik op, want ik eet vlees. En die beestjes moeten het goed hebben gehad voordat ze sterven.
Giny