hij hem

hij hem
Nu in de winkel

woensdag 20 maart 2013

Annet op de driewieler


En vandaag is mijn zus jarig. Twintig maart is nog net winter, maar met het vooruitzicht op de lente. Hier fietst ze op de driewieler van de schuur naar huis. Er zijn op die plek veel foto's gemaakt, zie ik als ik foto's in het mapje 'oud' bekijk. Annet spuit de planten nat, Annet poseert in haar rode regenpakje, Annet pruilt in te grote laarzen, Annet op de schommel in de schuur. Wat ook opvalt is haar voorliefde voor fietsen en voertuigen.


Hier lijkt ze enigszins in vertwijfeling naar haar hoofd te grijpen als ze in grote driewielbak vervoerd wordt door haar broers. Liever zit ze zelf aan het stuur. Nu nog.


Toen ze ouder werd, gooide ze zich helemaal op de techniek. Als er een bandje geplakt moest worden dan deed zij dat, als de remmen van de brommer vervangen moesten worden, dan  draaide ze haar hand er niet voor om en als er even onder de motorkap gekeken moest worden dan zag je meteen wie hier het technische genie was.

En nu is ze 46 geworden. Ik tel het nog eens na, maar als je vanaf 1967 telt dan lijkt het te kloppen. Maar alleen als som. Ze blijft natuurlijk je kleine zusje dat op een driewieler naar huis komt.

1 opmerking:

Anoniem zei

Annet, hartelijk gefeliciteerd. Je lach is nog steeds hetzelfde als op de foto met de driewieler.
Giny