hij hem

hij hem
Nu in de winkel

vrijdag 8 maart 2013

Mevlana heeft Boekenweekprimeur in de stad


Mevlana in de Folkingestraat heeft de primeur bij de aftrap van de Boekenweek 2013 in de regio Groningen. Het bijzondere van deze primeur is dat Mevlana op de avond vóór de officiële opening van de Boekenweek 2013 het alleenrecht heeft om het Boekenweekgeschenk De verrekijker van Kees van Kooten uit te geven bij aankoop van een boek. Ook van het essay door Nelleke Noordervliet De Leeuw en zijn hemd wordt dan al verkocht.

Geschiedenisquiz en gedichten van Jan Glas
Bezoekers kunnen deelnemen aan de geschiedenisquiz over ons bewogen en roemrijke verleden rondom het thema van de 78e Boekenweek: Gouden Tijden, Zwarte Bladzijden. Aan de quiz zijn prijzen verbonden: vrijkaarten voor het optreden van Kees van Kooten in de Bibliotheek Groningen op 17 maart, het door hem gesigneerde Boekenweekgeschenk De verrekijker en het gesigneerde Boekenweekessay De leeuw en zijn hemd van Nelleke Noordervliet.
Als literaire omlijsting van de avond draagt Jan Glas - beeldend kunstenaar, schrijver, dichter en fotograaf - gedichten voor uit eigen werk. Coen Peppelenbos is de quizpresentator.

Zie meer info hier.

15 maart
aanvang 20.30


Geen opmerkingen: