hij hem

hij hem
Nu in de winkel

zondag 21 juli 2013

Mac Harmon in Brugge

Op de Grote Markt van Brugge stond een enorme groep mensen. We konden niet zien wat er aan de hand was en zijn er dus naar toe gelopen. Veel huppelmeisjes en een enkele jongen stonden om iemand heen. Pas later zagen we dat het een kleine jongen was.
Corrie vroeg aan intens gelukzalig meisje dat zojuist een handtekening had gekregen en met haar idool op de foto had gemogen: 'Wie is dat?!'
Het meisje keek wat angstig naar Corrie.
'Wat kan hij?!' riep Corrie wat harder, waarop het meisje bijna begon te huilen en snel wegliep.
We bleven dus maar kijken in de hoop dat er wat anders zou gebeuren dan de nooit eindigende rij met tienermeisjes die allemaal op de foto wilden. Soms waren ze een kop groter dan de jongen en dat zag er dan wat sneu uit. Er waren ook meisjes die de arme jongen in een soort wurggreep namen en op de wang kusten.
De jongen bleef stoïcijns steeds zijn haar goed doen, zette steeds zijn lippen in de lachstand en bleef onvermoeibaar de fans afwerken.


De receptioniste van ons hotel kende het tieneridool ook niet, maar met enig Googlewerk kwamen we er achter dat het Gauthier Mac Harmon betrof (zeg maar Mac). Hier een dieptereportage:

Geen opmerkingen: