hij hem

hij hem
Nu in de winkel

vrijdag 25 april 2014

Nieuwe kantoorruimte SLAG in gebruik genomenOp de derde verdieping van de openbare bibliotheek kun je sinds kort de burelen van de SLAG vinden. Vanmiddag werd het kantoor officieel in gebruik genomen. Toet literair Groningen was aanwezig om de overhandiging van een sanseveria te zien die het kantoor enige groene luister zal geven en de eerste toespraken aan te horen.

SLAG zit echt op een A-locatie, uitzicht op de Martinitoren, uitzicht op de Oude Boteringestraat, kantoorruimte te over. Hier kunnen ze tot de ingerbuikneming van het Forum mooi zitten. Sommige aanwezigen hadden bij dat vooruitzicht al voorbarige heimwee.

De aanwezigen kregen ook al een voorproefje van het eerstvolgende festival dat onder de hoede van SLAG zal plaatsvinden: Dichters in de Prinsentuin. Joost Oomen gaat iets doen met brommers en vrachtwagens bij de suikerfabriek. En toen stond er opeens een brommer op de derde verdieping en daar moest natuurlijk op gereden worden. Het duurde even voor dat de alfa's door hadden hoe je zo'n ding aan kreeg, maar toen stoof Joost Oomen ook inderdaad weg. We hebben hem, noch de brommer niet weer gezien.

Joost Oomen op de brommert from Coen Peppelenbos on Vimeo.

Geen opmerkingen: