hij hem

hij hem
Nu in de winkel

woensdag 23 juni 2004

hup coentje hup


Even wat dagen inhalen. Vorige week vrijdag op stap geweest met Poëtisch Academisch Groningen. Rondwandelingen door de gebouwen van de universiteit met grote groepen belangstellenden. De dag begon echter beroerd. Door de organisator waren we om half elf besteld bij het universiteitsmuseum. Corrie Joosten, Guido van der Wolk en ik stonden er op tijd, maar verder niemand. Deur dicht. Vergelijkbaar met het einde van de dag toen we voor een dichte deur kwamen in de Grote Kruisstraat en de Grote Rozenstraat. Vooral lastig omdat we een oudere dame in ons midden hadden en het ook nog begon te regenen. Gelukkig was er op het einde van de route in Athena's boekhnadel wijn. (Maar opnieuw niemand van de organisatie - een bedankje had ik wel leuk gevonden).
Zaterdag naar de vergadering voor de Gouden Flits in Utrecht in een troosteloos zaaltje in Hoog Catharijne. De Gouden Flits gaat naar het beste gedicht van kinderen en jongeren. Natuurlijk mag ik niets zeggen over het juryberaad.
Zondag met toute la famille in Raalte waar iedere man vanwege vaderdag een mooie hoed kreeg. Is waarschijnlijk de laatste keer dat ik op vaderdag wat krijg. Maar ja op dagen als vandaag zet je hem op en zie: Nederland is door naar de volgende ronde.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Je lijkt meer op de Kerst eland van de winkelboulevard dan op een .... vul zelf maar in.
Afzender: een weekbladlezer.

Anoniem zei

Komt er na deze Hup Coentje Hup niets meer?
elke week lezer

Anoniem zei

Had je vandaag de muts ook maar opgezet ...
AteDH